Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 januari 2020 28 dagen challange: Miracle start 2020!

januari 1 @ 8:00 am - januari 28 @ 5:00 pm

Ken je het boek Miracle Morning? Dit inspirerend boek gaf ons de aanzet om deze challange op te zetten. Wie zijn “wij” dan? Yvonne Vanlier en Marjo van Ginderen brachten allerlei technieken bij elkaar in deze challange om op een andere manier het jaar te starten. Misschien ben je wel eens eerder vol goede moed gestart met goede voornemens. Maar na een paar weken merkte je al dat het lijntje van wilskracht maar flinterdun was en dat er barstjes in kwamen op het moment dat je het drukker kreeg of emotioneel er minder sterk in zat.

 

In deze challange leren we dat je door deze brede aanpak in deze challange het nu wel lukt om je beter, energieker en fitter te voelen. Waarom zou het nu wel lukken? Omdat we het breed aanpakken door een betere voeding, goede  ademhalingstechnieken, bewuster bewegen. Daarnaast reiken we je informatie en oefeningen aan waardoor je meer energie krijgt. Al deze domino steentjes zorgen ervoor dat er een ketting reactie ontstaat in je lichaam en in je leven in positieve zin. Hierdoor voel je je fitter, slaap je beter, krijg je meer energie en kun je meer genieten.

Je kunt deze challange via facebook volgen via de pagina : Miracle start 2020. Gedurende deze challange van 28 dagen ontvang je van ons regelmatig informatie, filmpjes, tips en opdrachten. Op deze manieren bouwen we het programma op en kun je 2020 beginnen op een bijzondere en bewustere manier. Op deze manier kun je deze tips op een rustige manier integreren in je leven naar de rest van jaar.

Doe je mee? Heb je een facebook account?
Stuur een mail naar info@flowtime.info.  Na betaling van een kleine bijdrage van €10,- heb je toegang tot de facebook pagina “Miracle start 2020” waar je deze challange kunt volgen.

 

 

Gegevens

Begin:
januari 1 @ 8:00 am
Einde:
januari 28 @ 5:00 pm