Workshop Mindfulness “Nooit meer te druk”.

[vc_row el_class=”left”][vc_column width=”2/3″][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Mindfulness verwen dag”][/fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Heb je het gevoel dat je het te druk hebt en dat je wilt leren dat je anders wilt leven? Misschien puilt je mailbox uit, staan er teveel afspraken in je agenda en leef je van het ene “to do” lijstje naar het andere.  Maar er is ook een andere manier van leven dan alle ballen in de lucht te houden en harder werken.  Je kunt aan de hand van oa mindfulness weer relaxter in het leven te staan. Zonder time management en to do lijstjes… Wat heb je immers te verliezen?
Mindfulness
In deze workshop krijg je handvatten aangeboden uit diverse methode’s die ik me in de loop der jaren eigen heb gemaakt nadat ik 9 jaar geleden vast liep na een burn-out.
Nooit meer te druk
Tony Crabbe  schreef het boek Nooit meer te druk en tijdens de workshop leer ik je enkele technieken die samen met mindfulness erg effectief zijn voor velen.  Daarnaast leer ik je de ademtechniek van Wim of ofwel The Iceman.
Zo start je de dag met een boost van energie die je daarna ook thuis kunt uitvoeren. Kortom, in een ochtend leer ik je 8 onderdelen in het dagelijks leven toe te passen die je niet meer tijd kosten. Zo kun je meer  invloed uitoefenen over je je voelt in het dagelijks leven ongeacht de omstandigheden om je heen.
Aan het einde van de ochtend ga je met alle onderdelen die je geleerd hebt een mindmap maken zodat je met een gericht plan en focus naar huis gaat en direct aan de slag kunt gaan. Met het naslag werk daarnaast gaat dit zeker lukken!
Opgave: info@flowtime.info. 
Op dit moment is er nog geen nieuwe data ingepland voor deze workshop. Het is ook mogelijk deze workshop 1 op 1 te volgen. I.v.m. de maatregelen kan deze workshop op dit moment niet aan een groep gegeven worden. 
Een paar reacties van deelnemers die eerder deze workshop volgden:

“Bedankt voor de fijne meditatie workshop, verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zaterdag”

“Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ik kan hier zeker wat mee”.

“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel!”

“Ik heb de workshop als heerlijk ervaren! Voor herhaling vatbaar!”

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”1054″ img_size=”full” speed=”3000″ autoplay=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]