Contact

Ik wil graag

12 + 7 =

Praktijk Flowtime

Strateris 95
6031 PB Nederweert
06-53 61 82 59
info@flowtime.info

KvK: 54814642
BTW: NL15056606201

Ik ben als therapeut aangesloten bij de CAT ( Collectief Alternatief Therapeuten)  onder nummer BO nr.: 112242023-10-31. Kijk voor meer informatie op: catcollectief.nl

 

 

Bereikbaarheid

Je bent van harte welkom bij Flowtime. We willen graag met je in contact komen. Op dit moment is de praktijk een weekje gesloten vanwege de mei vakantie. Vanaf maandag 6 mei a.s. staan we weer graag voor je klaar. Laat gerust een bericht achter via de mail.  Je kunt een mail naar ons sturen of een bericht inspreken als we niet in de mogelijkheid zijn je telefoontje te beantwoorden. We nemen dan graag later contact met je op. Je kunt een massage afspraak inplannen bij Isa of bij Yvonne via de online agenda boven aan de website op de eerste hoofdpagina. Voor afspraken met Marjo kunt u het beste mailen. Zij geeft voetreflexbehandelingen, mindfulness cursussen ( individueel) massages en yogalessen.

 

 
 

Openingstijden

De massages bij Yvonne en bij Isa zijn in te plannen via: Afspraak boeken – Flowtime 

Marjo geeft massages, voetreflex behandelingen, mindfulness ( 1 op 1 ) cursussen en deze zijn aan te vragen en in te plannen via info@flowtime.info.Het is ook mogelijk om te bellen naar 06-53618259 en op deze manier een intake gesprek aan te vragen.  Daarnaast geven we op 14 momenten in de week yogalessen en worden hier allerlei workshops en retraites gehouden. Kijk voor meer informatie op Yoga – Flowtime of op de agenda: Je bent van harte welkom voor een proefles of een ruimte te huren. De geplande activeiten kan je hier vinden: Agenda – Flowtime We zien je graag terug bij Flowtime.

”Ik zie je graag terug bij Flowtime!”