We zijn heel blij om jullie te vertellen dat Eline van de Kam ons yoga team komt versterken. Zodra de lessen weer in de yogastudio gegeven kunnen worden zal zij op woensdag avond vol passie en op haar authentieke wijze de Yin yogales verzorgen. Zij rondde haar opleiding af bij Johan Noorloos van de Nieuwe Yogaschool en geeft daar nu ook les als docent tijdens de Yin yoga docenten opleiding.

Eline laat zien hoe yoga een andere wending kan geven aan je leven.

Het bekende yoga magazine maakte enkele jaren geleden een prachtige reportage over haar met haar achtergrond en waarom yoga een manier van leven voor haar is geworden. En verhaal wat weergeeft hoe yoga een mooie wending kan geven aan het leven. Zijn woonde destijds in Amsterdam en woont inmiddels in Nederweert waardoor zij ook bij Flowtime les kan gaan geven. De link naar dit artikel kun je onder aan het artikel vinden.
Hierdoor kunnen 11 of misschien bij voldoende deelname 12 yogalessen per week aanbieden. Dit varieert van een rustige Yin Yoga les, tot een actieve Active Flow les, Hatha yoga en yoga voor rug, nek en schouders. Door het online lesrooster is het mogelijk om zelf lessen te boeken, te verplaatsen of in te halen. En door het variërende aanbod hopen we nog meer tegenmoet te komen aan de wensen van de leden van Flowtime.
Heb je interesse om yogalessen te volgen bij Flowtime dan kun je je opgeven via info@flowtime.info of boek een proefles. Kijk op www.flowtime.info voor meer informatie.