Familieopstelling

Ervaar je onrust en veel gedoe in je hoofd? Op het gebied van werk, relaties, geld of met je gezondheid? Ik ben er van overtuigd dat onze natuurlijke staat een is van energie, plezier en lichtheid. Het is de bedoeling dat je je energiek voelt.

Dit levert een familieopstelling jou op

  • Rust, focus, ruimte en helderheid
  • Betere relatie met jezelf en anderen
  • Van oververmoeid naar energie
  • Van angst naar eigenwaarde
  • Van verslaving naar gezondheid
  • Positiever zelfbeeld
  • Toename van zelfvertrouwen en zelfliefde

 

 

Wat is een familieopstelling?

Een opstelling is een weergave van de dynamiek op dit moment. Daardoor wordt de plek die jij inneemt ten opzichte van anderen zichtbaar.

Onbewuste patronen, loyaliteiten en storende dynamieken die remmend werken, los je op door de plek in te nemen die van jou is.

Hoe jij je verhoudt ten opzichte van jouw familie van herkomst, gezin, partner, werk, liefde, trauma’s, verslaving, geld, ziekte, gezondheid, geheimen, stress of rust kan een sleutel zijn om vastgelopen dynamieken die remmend werken, los te maken. In een opstelling onderzoek je hoe je je verhoudt tot alles om je heen. Doel is dat je de juiste plek inneemt zodat energie weer kan gaan stromen. De verbinding met jezelf en anderen wordt duidelijk en daardoor beter! Ik geef familieopstelling in een veilige bedding van 1 op 1 en werk met vloerankers. Daardoor kun je in deze kleine setting impulsen rustig verwerken en hier op je eigen manier mee om gaan. Dit is een prettige manier om vaste patronen aan te kijken.

“Onze natuurlijke staat is energie, plezier en lichtheid

Hoe werkt een familieopstelling?

Je werkt met A4 papier waarop namen en begrippen komen te staan die representeren wat jij wilt onderzoeken. Ook is het mogelijk om te werken met voorwerpen en vloerankers op de grond te plaatsen of op een tafel. Dit overzicht en de gevoelsbeleving, zorgen ervoor dat je jouw positie kunt veranderen, zodat de plek die je uiteindelijk inneemt, klopt.

Een sessie duurt meestal 90 minuten en een gratis intake gesprek is mogelijk.
Mail naar Marjo van Ginderen info@flowtime.info of bel naar 06 – 53 61 82 59.

Heb je iets uit te zoeken met een familielid, partner, broer, zus of collega of in de familielijn dan ben je van harte welkom. Marjo volgde de 2 jarige opleiding familieopstelling bij Els Thissen en kiest er bewust voor om deze vorm van familieopstelling in een 1 op 1 vorm aan te bieden. Het zorgt vaak voor meer rust bij de vraagsteller. En er is meer tijd beschikbaar zodat de vraagsteller een item op eigen tempo kan aankijken en laten indalen.

Interesse gewekt?