Ik ben zo trots en blij dat we op zondag middag 17 oktober kunnen genieten van deze fantastische band. De Hot Buskers spelen een aanstekelijke mix van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst, traditioneel en modern, toegankelijk en origineel. En dat alles in een akoestische setting met één dame en vier heren rondom één microfoon. Hot Buskers staan voor passie voor muziek én het publiek.

De vijf muzikanten uit Nederweert spelen op gitaar, mandoline, dobro, contrabas, mondharmonica, trompet, percussie, accordeon, en kunnen ook nog eens allemaal zingen.

Een middag vol plezier & passie.

Een middag die garant staat voor plezier, vrolijkheid, passie en waar je muzikale hart vast sneller van gaat kloppen. Er is vrij entree en tijdens de pauze gaan we met de pet rond en gaat de totale opbrengst naar deze band. Bij goed weer kunnen we vanuit de tuin of vanuit de yogazaal van deze muziek genieten en er is uiteraard drank voorradig. Ook daarvan gaat de opbrengst naar de band dus genieten en het steunen van de cultuur sector gaan op deze manier hand in hand. Kom je met ons mee genieten?

Via deze filmpjes op youtube krijg je een impressie van deze band:

Hot Buskers impressie
Hot Buskers
Hot Buskers impressie

Waar: Strateris 95 Nederweert.
Wanneer: Zondag 17 oktober 15 uur.
Opgave:https://www.momoyoga.com/flowtime/lesson/11455308/hot-buskers-yogazaal-concert

We gebruiken het yoga lesrooster als opgave systeem. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lid moet worden of op het yoga matje verwacht wordt. Gewoon een handige tool die we ook bij dit soort zaken kunnen gebruiken. Graag per persoon naam en mailadres invoeren. Lukt het niet? Mail dan je naam naar marjovginderen@gmail.com. We kijken er enorm naar uit om je hier met de Hot Buskers op deze middag te ontvangen.  Je bent van harte welkom en we gaan er iets gezelligs van maken.

Hartelijke groet,

Marjo van Ginderen