Wat zou het heerlijk zijn als we in de yogazaal samen kunnen genieten van muziek. In een kleine ambiance gaan we dit organiseren op zaterdag avond 20 november vanaf 20 uur. Denise komt oorspronkelijk uit Weert en is verhuisd naar Keulen voor haar muzikale hart. Zij volgt wekelijks de yoga lessen via de online verbinding. Hoe mooi zou het zijn als we nu haar en haar collega muzikant Mala de gelegenheid geven om hun muzikale kwaliteiten met ons te delen. Want wat hebben ze lang niet kunnen optreden. De entree is vrij en in de pauze zullen we met de pet rond gaan en zal de opbrengt naar deze artiesten gaan. Zo kunnen we deze twee fantastische zangeressen steunen en van hun kwaliteiten genieten. Geniet je met ons mee genieten? Er zijn o.a. klapstoeltjes aanwezig dus schrijf je in via de link onder aan de pagina. Er is tevens drinken aanwezig zijn en de opbrengst schenken wij aan Denise en Mala. We hebben ze vorig jaar zien optreden bij de Theaterboerderij waren enorm onder de indruk. Ze zullen zich zelf ook nog voorstellen:

Mala en Nais slaan hun handen ineen.

Na een geslaagde samenwerking in 2020 slaan ook dit jaar singer-Songwriters Mala en Nais de handen ineen voor een avondvullend programma. Deze keer zijn de dames te bewonderen op de prachtige locatie van Flowtime in Nederweert. Twee dames, twee sets, echter ieder met hun eigen verhaal.

De muzikanten stellen zich voor:


Mala is het alter ego van Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland. Het woord ‘Mala’ kan het beste worden vertaald als ‘meisje’ of ‘kleintje’, zoals haar vader haar nog steeds noemt.

In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog vluchtten Martina en haar familie naar Nederland. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze de pijn en droefheid gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en eindeloze liefde voor elkaar. De tijd is nu gekomen om dit emotionele verhaal te delen als een ode voor haar moedige familie.

 

 

Nais, de act van Denise Raetsen, biedt de perfecte balans. Zo kort en krachtig als een naam kan namelijk kan zijn, zo lang en diepgaand is haar liefde voor tegenstellingen.

Ze snijdt thema’s aan die de uitdagingen van het leven vormen: sommigen zullen het taboe vinden, anderen ondergewaardeerd. Hoe het ook zij, elke song vertelt een eigen verhaal, reflecteert, observeert en bespreekt wat er gezegd moet worden.

Haar muziek en performance komen het beste in een kleine setting tot hun recht, waarbij de grootsheid en rauwheid van de verlaten industrie in haar melodieën doorschemert.

Het verleden, het heden en de toekomst gezien door de ogen van Mala en Denise!

Krijg  alvast een indruk van Mala door dit filmpje te bekijken: https://youtu.be/PBbNwCM9wPg

En hier een filmpje van Nais : https://youtu.be/TjV8cep_8s8

Geef je op via: https://www.momoyoga.com/flowtime/lesson/11439046/flow-music-yogazaal-concert-met-nais-en-mala

of mail naar marjovginderen@gmail.com.

Tijdstip: Zaterdag avond 20 november om 20 uur.
Locatie: Yogazaal – overkapping yogazaal Flowtime Strateris 95 Nederweert.