Tien jaar geleden startte ik met Flowtime op de zolder. Mijn droom was om op een ontspannen manier te leven en te werken. Ik begon met het geven van massages en yogalessen aan een paar mensen. Nu na 10 jaar kijk ik terug op een geweldige tijd van ondernemen, ontwikkelen, van vallen en weer op staan. Wat heb ik veel geleerd van al mijn cliënten, yogi’s en van de Corona. Tien jaar Flowtime en alle cliënten mensen die betrokken en interesse hebben  zijn voor mij heel bijzonder en ik zou hier graag wat langer bij stilstaan.

Leven en werken vanuit passie

Ik wil je dan ook graag uitnodigen om naar de Happy Flow markt te komen op zaterdag 3 september tussen 13 en 16.30 uur. Op de markt vind je mensen die ook vanuit passie willen leven en werken. Met hun hart een product maken of je kennis laten maken met dat wat ze doen. Voor de praktijk staan Anouk en Sophie met hun Barista karretje en maken een vers authentiek kopje koffie of thee voor je.  Is dat geen goede ontvangst?

Op de markt kan je lekker rond snuffelen en vind je prachtige beelden van Karina van Hout.

Tevens kan je b.v. een korte stoelmassage ervaren van Yvonne Vanlier die ook hier regelmatig ook cliënten masseert. Bij Ria Kessels kan je een korte handlezing ontvangen en bij Wilma  va Cruchten liggen de Tarot kaarten voor je klaar.

Hanny Pouwels maakt met haar dochter zelf hangop en zij hebben een boerderij met koeien. Annelies Dortant maakt zelf producten op natuurlijke basis voor gezicht, lichaam en haar. Dionne van Gils is heel creatief en maakt schilderijen, planten hangers en bij haar kun je eigen geboorte Mandela kleuren. Marie’s crea hukse staat er en zij is een echte duizendpoot. Zij haakt onder andere om servies en pimpt vintage servies. Ilse Cortooms staat er met wat eigen opgeknapte meubeltjes en droog bloemen.

Op de markt kan je heerlijk rond snuffelen.

Domenique Boestenis leert je een eenvoudige self care routine voor je gezicht met Gua Sha aan de hand van edelstenen.  Nonja en Lies staan er namens de Herenboeren en vertellen je alles over hun biologisch geteelde fruit en groenten. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van de muziek van Denise Raetsen waarbij ze ook prachtig zingt. En wat dacht je van de engeltjes van Mieke Kessels. Haar dochter overleed aan een hersentumor en zij zet het winkeltje van Baggy Bash voort. Want iedereen kan een bescherm engeltje gebruiken en zij heeft ze in allerlei soorten en maten. Zo prachtig. We hopen dat we je interesse gewekt hebben. Kom gezellig langs en maak kennis met al deze prachtige mensen die leven en werken vanuit hun hart. Zo maken we er samen een gezellige en warme middag van. Ik nodig je van harte uit en neem gerust iemand mee. Kom zoveel mogelijk met de fiets. En mocht de parkeer plaats vol zijn dan is het fijn als je je auto parkeert richting Wijen meubelen richting de Booldersdijk. Heb je nog vragen dan mail gerust naar info@flowtime.info. Warme groet, Marjo van Ginderen Flowtime Strateris 95 Nederweert www.flowtime.info