Het slechte nieuws heb je gisteravond al gehoord van Mark en Hugo.
Het goede nieuws is dat de praktijk vooralsnog gewoon open mag blijven om voetreflex behandelingen te geven en diverse massages bij klachten. Ik heb vanuit de beroepsvereniging het groene licht ontvangen omdat deze massages en  voetreflexzonetherapie behandelingen vallen onder de medische contactberoepen voor zorgverleners. Deze vallen onder de WKKGZ. De ontspanningsmassages vallen daar echter niet onder.

Zo kan lichaam en geest toch in balans gebracht worden.

Veel mensen ervaren voetreflextherapie als een mogelijkheid om op een eenvoudige manier “uit het hoofd” te komen. Daardoor is het ook nog eens een hele ontspannende manier om meer balans aan te brengen in lichaam en geest. Een aantal verzekeringen vergoeden deze behandeling. Kijk voor meer info hierover en de behandeling op: Voetreflex therapie – Flowtime Nederweert Weert 

Alle voorzorgsmaatregelen

Natuurlijk zorg ik goed voor mezelf en voor jou als cliënt.
Wat betekent dat ik continu ventileer, veel mijn handen was.
Bij twijfel over mijn gezondheid laat ik me testen en doe ik preventief de praktijk dicht, maar op dit moment is dat gelukkig niet van toepassing.
Wat ik van jou verwacht:Natuurlijk zorg je goed voor je gezondheid. Heb je klachten die zouden kunnen lijken op corona verwacht ik dat je thuis blijft of even contact opneemt voor overleg. In het pand waar de praktijk zit wordt je gevraagd een mondkapje te dragen, in de praktijkruimte zelf hoeft dit niet.

Een mogelijkheid dat mensen goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen.

Ik ben heel blij dat ik op dit moment deze behandelingen mag blijven geven omdat selfcare in deze hectische tijd zo belangrijk is. Zo kan ik mensen toch nog ondersteunen in deze tijd. Vooralsnog zijn mijn gedachten vooral bij iedereen die veel last heeft van corona, maar ook bij alle horeca-mensen, de detailhandel en alle anderen die hard getroffen worden door de maatregelen.

Zorg goed voor jezelf!

Warme groet,
Marjo van Ginderen