Ik ben erg verheugd om te vertellen dat de praktijk vanaf maandag 11 mei as weer geopend is. Ik kan dan weer massages, voetreflexbehandelingen en mindfulness sessies geven. De toegangsdeur is tegenwoordig voorzien van een elle boog klink. Ik had er niet eerder van gehoord maar op deze manier kan iedereen op een veilige manier de toegangsdeur openen. Ik ben er erg blij mee.

 

 

Tevens is het mogelijk om een individuele yogales te geven in de ruime yoga ( zie afbeelding links) zaal. Ik hoop dat ik binnenkort ook buiten yogalessenmag gaan geven in de tuin van de praktijk ( zie afbeelding hieronder).
Natuurlijk is het daarbij zeer belangrijk dat de richtlijnen vanuit het RIVM uitgevoerd worden en dat dit het uitgangspunt is.
Gelukkig was ik altijd al gewend om heel secuur en clean te werken en nu zal ik dit nog strikter naleven.  Op deze manier kunnen we er dan toch voor zorgen dat we ontspanning en gezondheid aandacht kunnen geven in deze tijd wat zo essentieel is.

Op deze manier kunnen we zorgen voor ontspanning wat in deze tijd zo essentieel is.

Bij binnenkomst verwelkom ik u graag met een glimlach en doe ik er alles aan om u zoveel mogelijk ontspanning te bieden in een schone ruimte. Komt u voor een massage of voor een voetreflex behandeling?
Ik wil u vragen om een grote badhanddoek mee te nemen die u gewassen heeft op tenminste 60 graden. Op deze manier kan de massagebank zoveel mogelijk met uw eigen materiaal afgedekt worden. Op de houder voor hoofd en handen zal ik papieren wegwerpmateriaal gebruiken.

Indien u dit wenst kan ik een mondkapje opzetten tijdens de behandeling. Wilt u dit van te voren graag aangeven?
Kom niet naar de praktijk als u of een van uw huisgenoten een of meerdere van onderstaande symptomen vertoond. Bel of mail ons in dat geval.
-Verkoudheid/loopneus, hoest- en of niesbuien, benauwdheid/ kortademigheid, moeheid, keelpijn, koorts of verhoging (tot 38 graden), hoofdpijn, ziek voelen en/of diarree.
Mocht u hersteld zijn van Corona dan kunt u pas na 14 dagen herstel terecht voor een afspraak in de praktijk.
De gebruikelijke hygiënemaatregelen van het RIVM zoals geen handen schudden, in je elle boog hoesten en niezen en handen wassen zijn natuurlijk vanzelfsprekend.
U heeft gelegenheid om bij binnenkomst en voor vertrek uw handen te wassen.
In de praktijk is een toilet aanwezig. Zorg dat u thuis naar de wc gaat voordat u naar de praktijk komt.
Ik zal er alles aan doen om de behandeling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Want veel mensen hebben de behandelingen zo gemist. En ook was het voor mij enorm wennen om geen behandelingen meer te geven. Aanraking is nl essentieel voor de mens. Iets wat normaal gesproken zo vanzelfsprekend lijkt is plots weer heel bijzonder.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten bij Flowtime.

Marjo van Ginderen