Massage, Yoga, Mindfulness, Voetreflextherapie

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1458224289849{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 32px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”center” width=”2/3″][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Welkom bij Flowtime!”][/fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1458908087322{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 32px !important;padding-bottom: 32px !important;}”][vc_column width=”1/3″ el_class=”left”][vc_column_text]

Mag ik mezelf voorstellen?

Mijn naam is Marjo van Ginderen (1972), woon met mijn gezin in Nederweert, ik volg vanaf mijn 18-de jaar yoga lessen en heb altijd veel affiniteit gehad met massage. Het blijft mij steeds weer fascineren hoe iedere persoon weer anders reageert op een massage en ik vind het dan ook een uitdaging om steeds meer over dit vak te leren. Nadat ik 9 jaar geleden een burn-out kreeg maakte ik kennis met mindfulness wat het roer van mijn leven in positieve zin helemaal om gooide. Dit stokje wilde ik ook aan anderen doorgeven. Na het behalen van mijn HBO diploma arbeid en re-integratie liep ik al een aantal jaren rond met het idee om een eigen praktijk te starten. Diverse studies op het gebied van sportmassage, een 4 jarige yoga opleiding en een 2 jarige mindfulness docenten opleiding doorliep ik met goed gevolg. Onlangs rondde ik de beroepsopleiding voetreflex therapie af en ben enorm dankbaar dat ik nu sinds ruim 7 jaar iedere dag het leukste werk mag doen wat ik me kan voorstellen. Ik zou u dan ook graag willen laten ervaren wat ik zelf heb ervaren door massage therapie, mindfulness, yoga en voetreflextherapie. Ik heb nu meer energie dan ooit en hoop dat ik u mag verwelkomen in mijn nieuwe praktijk. Een droom die uitkwam. Een praktijk in een rustige natuurlijke omgeving waar u zich kunt ontspannen en weer kunt opladen. Het filmpje hiernaast geeft een sfeerimpressie.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”837″ img_size=”full”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Kbm3wcvmpIo” el_aspect=”43″ align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Wat klanten zeggen

[/vc_column_text][vc_tta_pageable no_fill_content_area=”1″ autoplay=”10″ active_section=”1″ pagination_style=”flat-rounded” pagination_color=”chino” css=”.vc_custom_1458285011859{margin-top: 0px !important;}”][vc_tta_section title=”Sectie 1″ tab_id=”1458215771206-6fbac03e-362e”][vc_column_text]Een yogales bij Flowtime is niet ‘alleen’ een yogales. Het is: ontspanning, gezelligheid, mogen zijn wie ik ben, mijn grenzen opzoeken en leren dat die daar mogen zijn, op een respectvolle manier benaderd worden, werken aan mezelf en genieten van een uurtje voor mezelf. Kortom een yogales om iedere week weer naar uit te kijken!

Marieke Brok – Nederweert.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie 2″ tab_id=”1458215771412-74c1dfbf-03c7″][vc_column_text]Ik kwam eerst voor een zwangerschapsmassage bij Flowtime. Ik voelde me direct op mijn gemak in de fijne en sfeervolle ruimte. De massage deed me direct goed en kon me eindelijk eens in deze drukke tijd ontspannen. Daarna had ik direct minder klachten van mijn onderrug en schouders. Na de bevalling ben ik blijven komen. Omdat het me goed doet en dat ik echt even een moment heb voor mezelf.

Jessica van Klaveren[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1458215781998-076e8a4d-85ef”][vc_column_text]Vanmorgen overheerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Flowtime van Marjo van Ginderen. Aanrader!!

Petra Bulk – Venlo[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1458284904784-29fb69c7-6b52″][vc_column_text]Na jaren allerlei klachten te hebben vanwege fibromyalgie kwam ik via via terecht bij Marjo. Ik hoorde van een kennis dat zij zich regelmatig liet masseren vanwege fibromyalgie en dat deed haar heel goed. Deze kennis had niets teveel gezegd. Doordat Marjo direct de juiste triggerpoints masseerde kon de massage veel beter doorwerken op de blokkades die ik vaak voelde  in mijn nek en onderrug. Ik kan haar echt aanbevelen. Daarnaast is de massage ook nog eens heel ontspannen en heerlijk om te ervaren. Zeker omdat de massagebank verwarmt is en de handdoeken zijn ook heerlijk warm. Dat doet mijn spieren extra goed.

Mevr Kerstens – Weert[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1458284968754-a6532a2d-6be8″][vc_column_text]Sinds ik Mindfull Yoga bij Marjo volg, lukt het me beter om door de dag heen stress momenten te herkennen en om te zetten in relaxte momenten. Het fijne van Marjo is dat ze op zeer praktische wijze allerlei oefeningen aanbiedt die direct toepasbaar zijn. Na mijn wekelijkse les zit ik in een heerlijke bubbel van energie en ontspanning. En ik blijf er soepel bij, letterlijk en figuurlijk.

Marjo masseert me regelmatig en iedere keer weer is dit een groot cadeau voor mezelf. Het is  de perfecte combinatie van enerzijds aandacht voor mijn rug en nek en anderzijds een uur heerlijke ontspanning. Marjo is een kei in massage-op-maat.

Marloes Swinkels – Nederweert[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1458285038807-63829956-4ac6″][vc_column_text]Ik volg al een tijdje de mindfulness yogalessen bij Flowtime en ik heb de workshop Mindfulness gevolgd. Ik vind ten eerste dat Marjo een hele prettige stem heeft. Tijdens de workshop werden visuele voorbeelden verwerkt die ik heel duidelijk vond. Ook de theorie die middels de flapovers werd uitgelegd vond ik heel helder. Marjo geeft tijdens haar lessen hele duidelijke aanwijzingen en corrigeert je daadwerkelijk waardoor ik de houdingen beter voel en ook thuis mijn houding kan verbeteren. Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik de stap heb gezet om naar jouw yogalessen te komen Marjo! Ik kan nies anders dan positieve feedback geven.

Priscilla Meiers – Nederweert.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1458285102563-4a8fc4ff-71d4″][vc_column_text]Ik kom al een paar jaar bij Marjo en ontvang regelmatig haar massages. De massages ervaar ik als heel prettig. Alsof je daarna weer alles aan kunt en mijn spieren voelen daarna heerlijk los. Een aanrader, dat moet je zelf zeker ervaren.

Mia Teeuwen – Nederweert[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1515281572273-e12209e6-3632″][vc_column_text]Al een tijdje kom ik bij Marjo voor een massage en ben daar erg tevreden over. Vanaf de eerste behandeling gaat het veel beter met mijn schouders en nek waar ik veel last van had.

Peter Zentjes[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1516106126186-7ffb4fa1-b16c”][vc_column_text]Onder de handen van Marjo voel ik mijn lijf ontspannen. De aandacht en warmte mag ik ontvangen, een echt cadeau van Marjo van mij.

Karin Nederweert[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1516106214774-b4158f66-b9c4″][vc_column_text]De massages door Marjo zijn stevig, helend en ontspannen door de combinatie van verschillende massage technieken die zij goed beheerst. Zij bespreekt met mij wat voor mij de juiste behandeling is om het lichaam op dat moment te stimuleren en zichzelf te helen en te ontspannen. Ik ervaar dit als zeer prettig.

Inge Peeters – Weert

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Sectie” tab_id=”1611513631169-4e435041-a1b5″][vc_column_text]“Mijn complimenten aan Marjo, die naast de fysieke lessen ook digitaal alle lessen aanbiedt. Ze is ongelofelijk behulpzaam, reageert snel en houdt actief rekening met eventuele lichamelijke klachten van cursisten. Ze maakt de instap bij yoga erg laagdrempelig, wat bij mij de doorslag heeft gegeven om bij haar lessen te volgen. Door het uitgebreide (online)aanbod zit er altijd wel een les tussen die je live mee kunt pikken. Bij een abonnement krijg je zelfs elke week een opname van een van de yogalessen, zodat je ook op een ander moment in de week een rustpunt voor jezelf kunt nemen. Marjo heeft er moeite in gestoken om ook digitaal een goede les te verzorgen, wat zich voor mij vooral uit in het feit dat ze een goede microfoon heeft aangeschaft: iets wat in mijn ogen goud waard is. Elke week stelt ze de les in het teken van een thema, waarbij ze verhalen of ervaringen deelt. Dit maakt je niet alleen bewuster van jezelf en je omgeving, maar het maakt de lessen ook persoonlijker. Ik ben zelfs na mijn verhuizing naar het buitenland lessen bij haar blijven volgen en hoop dit ook nog lang te kunnen blijven doen!

Denise Raetsen[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_pageable][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1458224440459{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 32px !important;padding-bottom: 32px !important;background-color: #f8f7f5 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”center” width=”2/3″][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Gezondheid in balans”][/fancy_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][icon_box border=”0″ title=”MASSAGES” image=”732″ link=”http://www.flowtime.info/massages/massage-nederweert-weert/”]Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Het is dus logisch dat je je gezondheid zo optimaal mogelijk wilt houden. Een massage kan daarbij een belangrijke aanvulling zijn. [/icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][icon_box border=”0″ title=”VOETREFLEX” image=”2036″ link=”https://www.flowtime.info/massages/voetreflex-voetreflexologie-voetreflextherapie-nederweert-weert/”]Voetreflex gaat er van uit dat ons hele lichaam wordt weerspiegelt op onze voeten. Al onze organen, botten, zenuwen en weefsels hebben een reflexzone op de voeten.[/icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][icon_box border=”0″ image=”146″ title=”MINDFULNESS” link=”http://www.flowtime.info/mindfulness-nederweert-weert-individuele-individueel-cursus-op-maat/wat-is-mindfulness/”]Neem jezelf en je leven dan eens onder de loep. Minder stress, meer genieten! Het is minder ver weg dan je denkt![/icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][icon_box border=”0″ title=”YOGA” image=”141″ link=”http://www.flowtime.info/yoga-nederweert/mindfulness-nederweert-weert/”]In een veeleisende maatschappij als de onze is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. In de drukte van alledag zijn we daarom snel geneigd het contact met onszelf te verliezen. [/icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]