Weekblad van Nederweert van d.d. 26 april 2012

Nederweert is een massagepraktijk rijker. Marjo van Ginderen heeft haar praktijk Flowtime onlangs geopend. Na het behalen van haar HBO diploma arbeid en re-integratie liep ze al een aantal jaren rond met het idee om een eigen praktijk te starten nadat ze de voordelen van een massage zelf heel duidelijk ervaren heeft toen ze ziek werd. “Ik merkte dat mijn lichaam sneller herstelde, beter bestand was tegen stress, ik minder last had van hoofdpijn en beter ging slapen; dit wilde ik ook anderen laten ervaren”.

Ondertussen heeft ze verschillende diploma’s gehaald op het gebied van sport- en ontspanningsmassage. “Doordat we het allemaal zo druk hebben, vergeten we nog wel eens om stil te staan en te luisteren naar de signalen van ons lichaam. De alledaagse zaken zoals een baan, huishoudelijke taken en het onderhouden van sociale contacten volgen elkaar vaak in een rap tempo op, waardoor we niet de tijd hebben om een moment voor ons zelf in ruimen. Een goede en professionele massage zorgt voor rust en ontspanning waarbij we ons zelf en ons lichaam aandacht geven en zodoende weer in balans komen”. Marjo koos voor de praktijknaam ‘Flowtime’ omdat het voor haar helemaal past bij massage, ontspanning en balans oftewel: een heerlijk gevoel van ergens helemaal in opgaan en de tijd vergeten.”Deze ervaring komt overeen met het gevoel wat ik ervaar als ik een massage aan iemand geef. Want een massage aan iemand geven is net zo ontspannend als een massage ontvangen”.

Al vanaf € 17,50 kunt u zich voor 30 minuten laten masseren in de mooie, sfeervolle praktijkruimte. Een volledige lichaamsmassage van 1 uur kost € 30,00. “Ik wil graag in mijn praktijk massages aanbieden die voor iedereen betaalbaar zijn”.

Ook bedrijven kunnen Flowtime bellen. In een professionele massagestoel worden in het bijzonder hoofd, nek, schouders en armen behandeld. Door deze massages kan op termijn het ziekteverzuim afnemen zodat lichaam en geest zich leren te ontspannen. Marjo is blij dat ze nu deze stap heeft genomen om nu haar praktijk te openen. “Het past helemaal in deze tijd dat steeeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen lichaam en geest en de verantwoordelijkheid willen nemen voor een gezond leven. Een massage kan hier een belangrijke aanvulling op zijn en is in deze “haast” maatschappij geen luxe meer.”

Flowtime biedt een mooie aanbieding aan om de opening van de praktijk te vieren. Tijdens de maanden mei en juni betalen klanten voor een sport en/of ontspanningsmassage van 1 uur € 27,50 en krijgt iedereen een kleine attentie. Een origineel idee om een massage in de vorm van een cadeaubon te geven voor Moederdag en/of Vaderdag of voor een andere gelegenheid. We zien u graag terug bij Flowtime.