Veel mensen zijn geïnteresseerd in meditatie en zouden dit wel meer willen beoefenen maar geven aan dat ze het lastig vinden. Ik herken dit vanuit het verleden en wil je hier graag bij begeleiden.
Vijf zondagen geef ik een meditatie les waarin je kennis maakt met diverse vormen van meditatie. Zo kun je thuis hiermee aan de slag en ontdekken wat bij je past. Je krijgt meer informatie over houding, hoeveel tijd je hieraan “moet” besteden. Daarbij leer ik je ook een vorm die je overdag met open ogen kunt beoefenen. Zo ben je niet afhankelijk van de tijd waarbij je op een yoga matje “moet” gaan zitten. En kun je het beter inpassen in het dagelijks leven.  En we gaan er natuurlijk praktisch mee aan de slag. Je kunt aan 5 lessen mee doen maar ook aan 1 of of meerdere lessen. Je kunt deze meditatie les evt. ook online live thuis volgen. Deze les kost 15 euro per les. Doe je 5 lessen mee dan betaal je 70 euro.
Voor wie: voor iedereen die gebruik wilt maken van de kracht van meditatie. Ervaar meer innerlijke rust en creëer veerkracht en energie op zowel lichamelijk als mentaal gebied.
Waar en wanneer: Flowtime Nederweert  van 9.30 uur tot 11:00
Zondag 4-10, 1-11, 29-11, 10-1, 7-2-’21
Kosten: € 15,- per les. € 70,- voor 5 lessen.
Opgave;  Via mail: info@flowtime.info.