Mindfulness cursus individueel

[vc_row el_class=”left”][vc_column width=”5/6″][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Mindfulness individueel”][/fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Zou je graag een mindfulness cursus willen volgen maar liever niet in een groep. Bij Flowtime kun je in een persoonlijke setting een mindfulness cursus volgen in je eigen tempo. Je kunt wekelijks komen maar misschien vind je het prettiger om steeds per keer te bepalen wanneer we de volgende afspraak maken. Bij een individueel traject is het ook een voordeel dat ik meer maatwerk kan bieden. Iedereen is anders en iedereen komt met zijn eigen vraagstuk binnen. We hebben alle tijd en ruimte om op jou vragen in te zoemen. Daar is binnen een groep veel minder of geen ruimte voor. Twijfel je nog of heb je vragen?  Mail of bel mij: info@flowtime.info  06-53618259. Je kunt een gratis intake / intake gesprek aanvragen om zo te bepalen of individueel mindfulness bij je past en of er sprake is van een “click”. Op dit moment mogen deze sessies nog steeds plaats vinden waarbij ik gebruik maken van het online platvorm Teams. Daarbij kan de sessie ook wandelend plaats vinden waarbij je een gespreksverslag en de bijbehorende instructies en uitleg na afloop per email ontvangt.

Word je geleefd door je agenda en ToDo-lijstjes?
Heb je het gevoel dat er heel veel ‘moeten’ in je agenda staat?
Loopt alles ‘op rolletjes’ maar kost dat je heel veel energie en moeite?
Geniet je niet (meer) van je dagelijkse dingen?
Ben je je leven meer aan het managen dan aan het leven? Maak de stap naar mindfulness. Je zult hier je verdere leven plezier van hebben en je raakt het ook nooit meer kwijt.

Neem jezelf en je leven dan eens onder de loep.
Minder stress, meer genieten… Het is minder ver weg dan je denkt![/vc_column_text][vc_column_text el_class=”slogan”]

“Met minfulness leer je om met minder stress meer te genieten!”

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”593″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1455802641105{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mindfulness training

Misschien vind je het prettiger om 1-op-1 te werken dan in een groep? Dat kan. De voordelen van een individuele mindfulnesstraining zijn dat er veel aandacht is voor jouw persoonlijke proces en dat we sessies kunnen inplannen aan de hand van jouw agenda. De reden voor een individueel traject kan ook zijn dat jij je gewoon minder op je gemak voelt in een groep; je vindt het misschien lastig om je te uiten of om jezelf te zijn in een groep. Mijn ervaring is dat veel mensen in tijden van stress minder behoefte hebben aan de ervaringen van een ander. Daarom geef ik sinds twee jaar ook mindfulness in de vorm van een maatwerk traject en ben hier zeer tevreden en enthousiast over. Ik geef deze sessies in de praktijk maar ook via skype, zoom of wandelend. Zeker in deze tijd is het fijn om te kunnen variëren zodat de sessies toch door kunnen gaan.

Ik werk aan de hand van een intake formulier wat je vrijblijvend kunt invullen. Nadat je dit formulier ingevuld hebt stemmen we samen het mindfulness traject af met elkaar. Zo is ieder traject voor een ieder anders en zal het een persoonlijke cursus worden. Dat is het voordeel van een individuele mindfulness cursus. Wil je graag dit intake formulier vrijblijvend invullen? Mail dan naar info@flowtime.info of bel of stuur een app naar 06-53618259. We kunnen dan een gratis intake gesprek inplannen via skype-zoom / telefonisch of wandelend.

Mentaal weerbaarder door een individuele mindfulness cursus.

Ik merk dat mensen daar zeer snel op reageren omdat je sneller tot de kern komt en daadwerkelijk vaste patronen sneller kunt ombuigen.  Doordat ik de laatste jaren ook veel trainingen en coachingssessies voor de training mentale weerbaarheid heb gegeven kan ik dit ook verwerken in de mindfulness sessies die ik geef. Op deze manier wordt het een heel persoonlijk traject zodat je vaak ziet dat mensen zich heel snel zich beter voelen.

Bepaal je eigen tempo zodat je tijd genoeg hebt om te oefenen in de praktijk

Het is dan ook niet noodzakelijk dat er iedere week een sessie ingepland wordt. Steeds na iedere afspraak bekijken we samen wanneer we de volgende afspraak inplannen afhankelijk van de mogelijkheden die je hebt in je agenda. Zo is mindfulness integreren in je leven iets wat heel vloeiend verloopt en bij past bij je indeling van de week en dag.

Ik werk aan de hand van een reader en oefeningen die passen bij de hulpvraag van de jou. Er wordt dus niet  gewerkt aan een vast 8 wekelijks programma. Dat maakt ieder traject steeds weer een persoonlijk traject waardoor je sneller tot de kern kunt komen.

Heb je interesse hierin? Informeer dan naar de mogelijkheden voor jou via: 06 53618259 of info@flowtime.info. Je kunt een gratis intake aanvragen.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Integreer mindfulness ook in je leven waardoor je hier iedere dag profijt van hebt.

De individuele mindfulnesstraining bestaan uit sessies van ca. 1,5 uur. Deze sessies kunnen in de praktijk plaats vinden maar ook via skype, zoom of wandelend. Tijdens de sessie oefenen we samen en wisselen we ervaringen uit. Je ontvangt een reader en oefeningen in de vorm van mp3 bestanden. Aan de hand van de oefeningen en jouw persoonlijke proces stemmen we deze training samen af. Door thuis te oefenen bouw je een soort mentale conditietraining op tijdens de training.

De startdatum, tijdstip en frequentie van de sessies kunnen we in overleg bepalen. Heb je nog vragen of wil je met mij kennis maken? En je kunt mij dan bellen of mailen zodat ik e.e.a. kan toelichten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]