Workshop “Overstijg jezelf In 7 stappen. Zo reset je zelf je systeem”.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Online cursus “Overstijg jezelf”. In 7 stappen reset je systeem

De meeste mensen gebruiken maar 3% van de capaciteit van hun lichaam wat heel erg jammer is. We leren helaas niet op school op je lichaam zo optimaal mogelijk te gebruiken. Steeds vaker las ik dat uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat lichaam en geest zo’n duidelijke samenhang hebben. Vooral om lichamelijk en geestelijk sterker te worden en bij het versterken van je immuum systeem zijn deze twee onderdelen zo essentieel. Uiteindelijk vond ik een holistisch arts die een opleiding gaf waarbij deze twee onderdelen verweven zaten. Wat een wereld ging er voor mij open. Dit stokje wil ik graag aan jou doorgeven in deze workshop. Neem de stap en je zult iedere dag hier de resultaten van ervaren. Ik ervaar het als een cadeau aan mezelf en voor mijn omgeving. Gun jij jezelf dit ook?

Met deze 7 technieken leer je weer de volledige capaciteit van je lichaam te gebruiken

Veel mensen zijn tegenwoordig moe, overprikkelt en hebben eerder het gevoel dat het leven zwaar is in plaats van dat ze echt hun leven “leven”. Ooit bracht ik ook op deze manier mijn dagen en weken door maar heb na vele cursussen , workshops en diverse opleidingen doorlopen geleerd dat je kunt leren om die 97% van de capaciteit van je lichaam te leren gebruiken. En nog iedere dag ben ik blij dat ik dit geleerd hebt en ik wil graag dit stokje aan jou doorgeven.

Leer dit op een eenvoudige manier te integreren

Leer dit op een eenvoudige manier te integreren in je leven zonder dat het je heel veel tijd en moeite kost. Het gaat niet om harder werken maar slimmer te werken en meer uit je leven te halen. Het voordeel van deze online training is dat je alle filmpjes op je gemak nog eens kunt bekijken. Herhaling helpt vaak en zo beklijven zaken beter. Daarbij kun je zelf deze workshop inplannen in je eigen agenda. De opdrachten kun je naar mij sturen zodat ik hier feedback op kan geven. Op deze manier ontstaat er een combinatie van leren in je eigen tempo en interactie en feedback.

Het gaat niet om harder werken maar slimmer

In deze ochtend ontvang je alle tools om het zo te  integreren in je eigen leven en worden het vaste gewoontes. Dat is de hele opzet van deze workshop. Met kleine stappen en gewoontjes meer uit je lichaam en leven halen. De cursus is opgezet vanuit een holistische visie dus de zaken die je gaat integreren zijn gericht op zowel mentaal en lichamelijk niveau.
Reactie van mensen die deze cursus eerder volgde:
“Ik ben verbaasd over de eenvoud en de effectiviteit van de technieken. Juist de samenhang en het leren integreren in mijn leven heeft mij veel gebracht. Het is nu net als tandenpoetsen iedere dag en het kost me niet veel extra tijd. Ik voel me beter en kan ook beter bij mezelf blijven.”
We leren dit helaas niet in het regulier onderwijs wat ik verbazingwekkend vind nu dat ik dit iedere dag toepas. In de topsport maken ze hier veelal gebruik van en ik ben blij dat ik via Marjo dit nu ook heb kunnen leren. Het is ook nog een hele leuk cursus en ik heb veel meer energie.”
“Ik heb al veel workshops en cursussen gevolgd maar dit is een cursus waarbij lichaam en geeft gecombineerd worden. Eindelijk geen losse onderdelen maar een geheel wat samen krachtiger werkt. Ik ben erg enthousiast “
Opgave of informatie: info@flowtime.info . Kosten: €75,-

Deze workshop zal , zodra dit weer toegestaan is ivm Corona maatregelen, gegeven worden gegeven door Marjo van Ginderen. In de sfeervolle yogazaal van Flowtime kun je onder het genot van een hapje en een drankje deze tools eigen  maken. Mail naar info@fllowtime.info of bel naar 06 53618259.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]