Regelmatig geef ik een verwen mini retraite in de yogazaal en in de rustige tuin van Flowtime. Rust, tijd voor jezelf en op adem komen staan centraal. Niets moet op deze dag, hoe fijn is dat. Door meer rust, kom je terug naar de stilte die altijd al op de achtergrond aanwezig is. Hier alleen kom je volledig tot rust. De kunst is om vanuit dit gebied de rust daarna weer mee te nemen naar het dagelijks leven. Door weer de volledige rust te ervaren kun je hier weer regelmatig naar terug keren.

Voor iedereen die lichamelijk en geestelijk wilt opladen

Ervaar de diepe transformatie die een dag in stilte je kan brengen door de beoefening van meditatie, yoga, ademwerk en mindfulness. Deze dag is geïnspireerd op mindfulness, meditatie, yoga en meditatie, en zal gegeven worden door Marjo van Ginderen. Er is geen ervaring nodig en ook bij blessures of lichamelijke beperkingen is deelname mogelijk omdat

Deze mooie yoga en massage praktijk werd 2,5 jaar geleden verbouwd tot een sfeervolle praktijk waar een ieder zich direct thuis voelt. Gedurende dag is er alle tijd en ruimte om te wandelen en te bezinnen in de grote natuurlijke tuin met veel bomen.

Hier kom je volledig tot rust

Voor wie: voor iedereen die zich lichamelijk en geestelijk wilt ontladen, ontspannen en wilt opladen. Je hebt geen ervaring nodig en de dag is voor een ieder toegankelijk omdat houdingen aangepast worden tot ieders niveau. Ook kunnen oefeningen op een stoel mee gedaan worden. Waar: Flowtime Nederweert  van 9.30 uur tot 16.30 uur. Max 8 deelnemers
Kosten: € 85,- incl. soep, brood/koffie/thee/fruit/lekkers. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland voor deze dag. Heb je interesse hierin? Neem dan contact op.
Opgave;  Via mail: info@flowtime.info. Meer info: https://www.flowtime.info/mindfulness-nederweert/stiltedag-mini-retraite.

Veel voordelen

 • Heldere en kalme geest
 • Betere nachtrust
 • Toename van inspiratie en creativiteit
 • Balanceren van centrale zenuwstelsel met tot gevolg minder nervositeit, overprikkeling en afname van hyperactiviteit
 • Meer verbinding met je hart
 • Versterkte intuïtie
 • Meer aanwezigheid in het hier en nu.
 • Makkelijker aanvoelen wat je nodig hebt
 • Liefde voor jezelf is natuurlijker

Handige tools

De stilte dag zit boordenvol handige tools die je in het dagelijks leven kunt gebruiken en kunt integreren:

 • je hoofd tot rust te brengen
 • stress en spanning los te laten
 • je innerlijke landschap van sensaties, emoties en gedachten beter te leren kennen
 • gewoonten te doorbreken die je niet langer dienen.

Algemene opmerkingen

 • Er kunnen max 8 mensen deelnemen aan deze stiltedag
 • Wij zorgen voor verse huisgemaakte biologische soep en vers gebakken brood met beleg. Tevens zal die dag thee, koffie en lekkers geserveerd worden.
 • Doe loszittende kleding aan, zoals een joggingbroek of meditatiekleding, en neem een omslagdoek, vest, grote handdoek, deken en pantoffels mee. Tevens is bevelen we een pen en papier aan om mee te nemen.
 • Rust en ruimte dienen in acht genomen te worden om loslaten mogelijk te maken. Geniet ervan!
 •  Uiteraard zullen de huidige maatregelen genomen worden waarbij er voldoende ruimte is tussen de deelnemers, voldoende luchtcirculatie in de ruimte middels geopende ramen en een schuifpui. We doen er alles aan om op een goede en hygiënische manier te ontspannen in een heerlijke sfeer.

Kosten en aanmelden

 • Totale kosten van deze stiltedag bedragen € 85,- p.p.
 • Dit bedrag is inclusief thee, lekkers en alle teachings.
 • Aanmelden voor dit evenement kan door een mail te sturen naar info@flowtime.info.
 • Let op: je aanmelding geldt pas wanneer je betaald hebt, dus wees hier op tijd mee. 

Stilte

Stilte is niet het tegenovergestelde van geluid. De meditatietradities zien stilte als de achtergrond van alles dat bestaat. Door stil te staan en je gedachten tot stilstand te brengen, kom je terug naar de stilte die altijd al op de achtergrond aanwezig is. Hier alleen kom je volledig tot rust. De kunst is om alles los te laten en weer tot deze rust te komen en dit gevoel te leren herkennen wat ook rust zal geven in het dagelijks leven.

Een dag in stilte

Ervaar de diepe transformatie die een dag in stilte je kan brengen door de beoefening van meditatie, yoga, ademwerk en mindfulness. Dit creëert de beste condities om jezelf te doorgronden en echt tot rust te komen in de hectiek van alledag. Deze dag is geïnspireerd op  Mindfulness Yoga en Meditatie, die erop gericht is te leven met een open hart.

Omgeving

Deze mooie yoga en massage praktijk werd 1 jaar geleden verbouwd tot een sfeervolle praktijk waar een ieder zich direct thuis voelt. Tevens is er een massage praktijk aanwezig waar evt een massage geboekt kan worden of een voetreflexbehandeling. Gedurende dag is er alle tijd en ruimte om te wandelen en te bezinnen in de grote natuurlijke tuin met veel bomen. .

Deze dag zal gegeven worden door Marjo van Ginderen

Zij geeft al diverse jaren regelmatig stilte dagen en is daardoor in staat om aan te voelen wat iemand op zo’n dag evt nodig heeft aan begeleiding of extra aandacht. Zo krijgt iedere stilte dag weer een eigen karakter en sfeer.

Als kind voelde ik ma al anders dan anders en had ik het gevoel dat ik gevoeliger was dan mensen uit mijn omgeving. Na 26 jaar gewerkt te hebben bij de politie werd het tijd dat ik steeds meer mijn eigen identiteit en kracht liet zien en richtte ik mijn eigen praktijk op. Flowtime bestaat nu 8 jaar waar ik met veel passie en plezier iedere dag werk. Nog altijd ben ik blij dat ik geluisterd heb die innerlijke stem en de stap durfde te maken. Want juist een burn-out bracht me op dit pad en liet mij een andere weg inslaan. Een weg van bewust kiezen om te werken en te leven vanuit ontspanning, vertrouwen en vanuit liefde. Wat een omslag punt maar het voelt als thuis komen. Ik wil graag deze energie die ik op dit Flow pad samen met jou ervaren tijdens deze stiltedag. Voel je welkom op deze dag..