Challange Yvonne en MarjoKen je het boek Miracle Morning? Dit inspirerend boek gaf ons de aanzet om dit 4 weken online programma op te zetten.

Wie zijn “wij” dan? Yvonne Vanlier ( holistisch coach) en Marjo van Ginderen ( docent mindfulness – yoga – massage en voetreflextherapeut) brachten allerlei technieken bij elkaar in dit 4 weken programma om op een andere manier het jaar te starten. Misschien ben je wel eens eerder vol goede moed gestart met goede voornemens? Maar na een paar weken merkte je al dat het lijntje van wilskracht maar flinterdun was en dat er barstjes in kwamen op het moment dat je het drukker kreeg of emotioneel er minder sterk in zat. Deze 4 weken zijn gebaseerd op deze bestseller waardoor velen mensen zich fitter, succesvoller voelden en het wel lukte om met de juiste mindset zich te focussen. We zijn enorm enthousiast door onze eigen resultaten. Meer energie, beter gefocust, bewust leven en gezond eten.

Meer focus, meer energie en beter slapen. Het lukt jou ook met dit 4 weken programma.

In dit programma leren we dat je door deze brede aanpak het nu wel lukt om je fitter en energieker te voelen. Waarom zou het nu wel lukken? Omdat we het aanpakken door een betere voeding, goede  ademhalingstechnieken, bewuster bewegen, meditatie en nog veel meer. Daarnaast reiken we je informatie en oefeningen aan waardoor je het nu wel kunt volhouden. Al deze domino steentjes zorgen ervoor dat er een ketting reactie ontstaat in je lichaam en in je leven in positieve zin. De technieken die we aanbieden gebruiken we zelf dagelijks en willen dit stokje ook graag aan jou doorgeven.

Je kunt dit programma  in je eigen tempo in een besloten facebook pagina volgen via de pagina : Miracle start 2020. Gedurende deze 4 weken ontvang je van ons een programma van informatie, filmpjes, tips en opdrachten. Op deze manieren bouwen we het programma samen op en kun je 2020 beginnen op een bijzondere en bewustere manier. Op deze manier kun je deze tips stap voor stap op een rustige manier integreren in je leven naar de rest van jaar. Want samen zijn we sterker en inspireren en motiveren we elkaar.

Doe je mee? Heb je een facebook account? Stuur een mail naar info@flowtime.info.  Na betaling van een kleine bijdrage van €10,- heb je toegang tot de facebook pagina “Miracle start 2020” waar je deze challenge kunt volgen.Challange Yvonne en Marjo