Bij het naderen van het einde van het seizoen is het tijd om alles op een rij te zetten. Omdat het volgen van de opleiding familie opstelling toch wel wat ruimte en tijd in beslag neemt heb ik gekeken naar mogelijkheden voor het rooster na de zomer vakantie. Ik ben dan ook enorm blij dat ik jullie kan vertellen dat we het yoga team kunnen uitbreiden met Sandra.

Flowtime breidt het lesrooster uit met Yin

Sandra is een echte match en zal een mooie aanvulling zijn omdat zij Yin yoga geeft. Deze yoga vorm is zo helpend in deze tijd omdat de houdingen ervoor zorgen dat je dieper naar binnen keert. Daarbij is het zenuwstelsel, het bindweefsel en het skelet enorm hierbij gebaat omdat de houdingen langer aangehouden worden. Zij zal op haar eigen authentieke wijze deze les geven op dinsdag om 20.35. Zij stelt zich hieronder graag aan je voor.

Een nieuw seizoen: we zijn er klaar voor.

Tevens zal Yvonne om de week op donderdag om 19.15 uur de Hatha les gaan geven. Zij is  een vertrouwd gezicht bij Flowtime en gaf tot nu toe alleen de Intensive Flow op donderdag om 20.35 uur. Zij is een echte duizendpoot. Want wist je dat ze dat ze ook massages geeft bij Flowtime, enorm sportief is en hiernaast werkt in de marketing bij een groente teler. Daarbij hebben we Sylvia Winkelmolen bereid gevonden om regelmatig de yogalessen te vervangen als een van ons afwezig is. Van Yin tot mindfulness, van Intensive Flow tot Ashtanga. Sylvia heeft het allemaal in huis. Als Flowtime team zijn we dus helemaal klaar voor een nieuw seizoen. Alle lessen worden live online gegeven en je ontvangt iedere week een opname van een van de lessen per mail. En nu is het tijd om onszelf op te laden en volop inspiratie op te doen.
 

Sandra stelt zich graag aan je voor:

Maar eerst stelt Sandra zich nog aan je voor:
 
Ik ben Sandra, 38 jaar, ik ben getrouwd en heb een dochter van 11 en een zoon van 7 jaar. De afgelopen 16 jaar ben ik werkzaam geweest in de GGZ waarin ik heb gewerkt met kinderen, jongeren en gezinnen als begeleider en gezinsbehandelaar. Verder ben ik psycho-energetisch therapeut en ben ik op dit moment samen met mijn twee vriendinnen bezig met het opstarten van een praktijk. Hierin komen onze kennis en ervaring vanuit het regulier en alternatief circuit samenkomen. De Yin yoga heeft me persoonlijk al zoveel gebracht en ik ben dan ook heel blij dat ik bij Flowtime les mag komen geven en dit mag gaan delen met jullie. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op de yoga mat op deze prachtige locatie.