Voor mensen die een mindfulness cursus bij Flowtime volgen heb ik diverse bestanden ingesproken die onderdeel uitmaken van deze cursus.

Mocht je de bestanden niet kunnen downloaden via de link die ik stuur kun je deze ook vinden op het YouTube kanaal van Flowtime.

Hieronder kun je een aantal linken vinden waar je deze bestanden kunt vinden.
Via deze link kun een lange ontspanningsoefening beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=9lzr50nVBiE

Via deze link kun je de golfademhaling beluisteren. De ademhaling is nl een belangrijk onderdeel van de mindfulness cursus. Veel mensen ademen te snel of te hoor. Met deze oefening kun je je bewuster worden van je ademhaling en deze in positieve zin wat beïnvloeden. Hier kun je in het dagelijks leven ook profijt van hebben: https://www.youtube.com/watch?v=FuyZ7pvX84U

De bodyscan is een klassieker bij mindfulness trainingen die op verschillende momenten op de dag waardevol kan zijn. Probeer het maar eens uit:

Door de dag heen is het belangrijk dat je regelmatig uit je hoofd afdaalt en bewust wordt van je lichaam. Dit kan door middel van het doen van de tim-out oefening: https://www.youtube.com/watch?v=FcRjXTFzu40

Volg je nog geen mindfulness cursus en ben je geïnteresseerd geraakt? Bel of mail dan naar info@flowtime.info of 06-53618259.

Ik wens je veel mindfulness plezier toe.

Marjo van Ginderen