Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage met onder andere klassieke massage technieken kan worden afgestemd op ieders specifieke wensen. Zoek je een moment van ontspanning? Kun je wel wat meer ontspanning gebruiken en voelen je spieren gespannen? Bij Flowtime kun je terecht voor een deskundige ontspanningsmassage in een sfeervolle praktijkruimte waar je je al snel op je gemak zult voelen.

Een ontspanningsmassage bevordert de bloedsomloop. En het versnelt de afvoer van afvalstoffen door het stimuleren van het lymfatisch stelsel. Door de ontspanning van het lichaam is het mogelijk om (oude) kwalen te behandelen. Daardoor zal het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd zal worden. Spieren mogen weer ontspannen. Gedachten komen tot rust. Een heerlijke behandeling voor lichaam en geest.

Ik heb een speciale opleiding gevolgd om mensen met reuma en fybromyalgie  te masseren. Bij deze massage vind ik het belangrijk dat er tijdens de massage afgestemd wordt welke druk de cliënt als prettig ervaart. Het is daarbij belangrijk dat de zogenaamde triggerpoints extra aandacht krijgen en op een zachte manier gemasseerd worden. Ik gebruik hierbij warme natuurlijke olie van Volatile wat speciaal afgestemd is op dit soort klachten. Daarbij ligt de cliënt, indien gewenst, op een verwarmde massage bank omdat de bank voorzien is van een infrarood deken. Veel mensen ervaren deze massage vorm als zeer prettig wat vaak hun klachten vermindert omdat dit diep doordringt in pezen, spieren en gewrichten.

Bij Flowtime in Nederweert kunnen mensen ook terecht voor een massage bij reumatische klachten, artrose of fybromyalgie.

“Even de buitenwereld vergeten en lekker genieten!”