Levensschilderijen

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Levensschilderijen

Een levensschilderij is een schilderij wat gemaakt wordt ter nagedachtenis van een overleden persoon. Door een voorwerp en een foto kan ik afstemmen op deze overleden persoon. Door de boodschappen en de kleuren die ik ontvang kan ik een ontwerp maken. Tevens kan ik, naar aanleiding van de geboorte datum van de persoon, levenslessen en patronen verwerken die in het schilderij weer een rol spelen.

Op deze manier krijgt zo’n schilderij een eigen en persoonlijke gedachtenis wat tevens een heel bijzonder aandenken vormt.

Daarnaast heb ik ook vaker wat as verwerkt in het schilderij van de overleden persoon op verzoek van de familie. Dit is natuurlijk iets wat mogelijk is maar absoluut een vrijblijvende keus is.

Door de afstemming op de persoon ontstaat er een heel uniek schilderij wat in de verwerking vaak ook een hele bijzondere en positieve rol speelt. Het schilderij kan in diverse formaten gemaakt worden. In principe zijn alle formaten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via: info@flowtime.info of via 06-53618259

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2359″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]