We gaan ons lesrooster uitbreiden met ’n nieuwe lesvorm, Restorative yoga, die we nog niet eerder aanboden. Eline van de Kam zal deze yogavorm geven . Zij volgde deze opleiding bij Alison Melvin bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en kan je als geen ander meenemen in deze reis. Deze yogavorm is zo’n fijne manier is om t zenuwstelsel in balans te brengen. En dat is in deze tijd zo belangrijk. Restorative Yoga is een rustige yogavorm dat zich richt op het herstel van je lichaam en geest. Deze yogavorm is perfect na bijvoorbeeld een drukke periode, als je ziek bent geweest of een blessure hebt gehad of als je je lichaam in balans wilt ondersteunen.
Restorative yoga brengt nl lichaam en geest weer terug in evenwicht. Het is een therapeutische vorm van yoga waarin de verschillende houdingen zorgen voor een diepe ontspanning van het lichaam. Met behulp van props zoals dekens, kussens, blokken en riemen breng je je lichaam in een comfortabele houding waarin je volledig kunt ontspannen.
Houdingen worden ongeveer 5 tot 10 minuten aangehouden. In volledige ontspanning is er geen beweging, geen spanning en wordt de geest stil en kan je makkelijker loslaten wat er in lichaam opgeslagen is. Kom gerust n keer voor n proefles en stuur n mail naar info@flowtime.info . Vanaf vrijdag 12 januari 2024 kan je deze yoga lesvorm ervaren om 11.45 uur. #lunchyoga #restorativeyoga #zenuwstelselregulatie #Nederweert #weert
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en blond haar