Op zondag 12 september a.s. kun je deelnemen aan een verwen mini retraite in de yogazaal en in de rustige tuin van Flowtime. Rust, tijd voor jezelf en op adem komen staan centraal. Niets moet op deze dag, hoe fijn is dat.

Door meer ontspanning, ga je terug naar de stilte die altijd al op de achtergrond aanwezig is. Hier alleen kom je volledig tot rust. De kunst is om vanuit dit gebied de rust daarna weer mee te nemen naar het dagelijks leven.  Op deze manier kun je hier regelmatig naar terug keren omdat je er een hele dag mee hebt kennis gemaakt.

Voor iedereen die lichamelijk en geestelijk wilt opladen

Ervaar de diepe transformatie die een dag in stilte je kan brengen.  Deze dag is geïnspireerd op rust, mindfulness, meditatie, yoga en zal gegeven worden door Marjo van Ginderen. Er is geen ervaring nodig en ook bij blessures of lichamelijke beperkingen is deelname mogelijk omdat alle bewegingen aangepast worden wat voor die persoon mogelijk is.

Verwen mini retraite 12-9-21. Kom volledig tot rust.

Deze mooie yoga en massage praktijk werd 2,5 jaar geleden verbouwd tot een sfeervolle praktijk waar een ieder zich direct thuis voelt. Gedurende dag is er alle tijd en ruimte om te wandelen en te bezinnen in de grote natuurlijke tuin met veel bomen.

Hier kom je volledig tot rust

Voor wie: voor iedereen die zich lichamelijk en geestelijk wilt ontladen, ontspannen en wilt opladen. Je hebt geen ervaring nodig en de dag is voor een ieder toegankelijk omdat houdingen aangepast worden tot ieders niveau. Ook kunnen oefeningen op een stoel mee gedaan worden.
Waar: Flowtime Nederweert  van 9.30 uur tot 16.30 uur. Max 8 deelnemers
Kosten: € 85,- incl. soep, brood/koffie/thee/fruit/lekkers.
Opgave;  Via mail: info@flowtime.info.