Op zaterdag 21 november zal er een mini retraite gehouden worden in de yogazaal en in de rustige tuin van Flowtime. Stilte en rust is niet het tegenovergestelde van geluid. De meditatietradities zien stilte als de achtergrond van alles dat bestaat. Door stil te staan en je gedachten tot stilstand te brengen, kom je terug naar de stilte die altijd al op de achtergrond aanwezig is. Hier alleen kom je volledig tot rust. De kunst is om alles los te laten en weer tot deze rust te komen en dit gevoel te leren herkennen wat innerlijke vrede zal geven in het dagelijks leven.

Een dag in stilte

Ervaar de diepe transformatie die een dag in stilte je kan brengen door de beoefening van meditatie, yoga, ademwerk en mindfulness. Dit creëert de beste condities om jezelf te doorgronden en echt tot rust te komen in de hectiek van alledag. Deze dag is geïnspireerd op mindfulness, meditatie, yoga en meditatie, en gericht is te leven met een open hart.

Omgeving

Deze mooie yoga en massage praktijk werd 1 jaar geleden verbouwd tot een sfeervolle praktijk waar een ieder zich direct thuis voelt. Gedurende dag is er alle tijd en ruimte om te wandelen en te bezinnen in de grote natuurlijke tuin met veel bomen. .

Voor wie: voor iedereen die zich lichamelijk en geestelijk wilt ontladen en ontspannen en wilt opladen. Je hebt geen ervaring nodig en de dag is voor een ieder toegankelijk omdat houdingen aangepast worden tot ieders niveau. Ook kunnen oefeningen op een stoel mee gedaan worden.
Waar: Flowtime Nederweert  van 9.30 uur tot 16.30 uur. Max 8 deelnemers
Kosten: € 85,- incl. soep/koffie/thee/fruit/lekkers.
Opgave;  Via mail: info@flowtime.info. Meer info: https://www.flowtime.info/mindfulness-nederweert/stiltedag-mini-retraite/