Deze dag is inmiddels vol. We gaan zo snel mogelijk een nieuwe datum plannen. Dit zal vermoedelijk zaterdag 3 maart 2018 worden. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich alvast opgeven. Er zijn maar 11 plekken per stilte dag beschikbaar.
******************************************************************************************************************************************

Dompel je een dag onder in stilte in de kapel van dit voormalig klooster, met Qi Gong, meditatie, yoga, mindfulness, heerlijk eten en wandelen in de natuur.

Op 13 januari 2018 kun je dit nieuwe jaar op een manier beginnen zodat je jezelf in deze mooie kapel van het landgoed Stokershorst kunt ontladen en weer kunt opladen. Karin Beerens, is docent medische QI Gong en Marjo van Ginderen geeft yogalessen en mindfulness cursussen.

In deze bijzondere workshop die de hele dag verzorgd zal worden door Karin en Marjo ga je ervaren hoe je jouw zelfhelend vermogen kunt aanspreken, door het beoefenen van yoga, meditatie, mindfulness en medische Qi Gong.

Je leert hoe je je balans kunt hervinden en kunt behouden. Door oefeningen te doen, voel je ook waar blokkades zitten, hoe je ze kunt oplossen en de energie weer kunt laten stromen. Opruimen, schoonmaken in jezelf, oude patronen en mechanismen herkennen, om ze daarna los te kunnen laten. Zo laat je levensenergie stromen en schep je ruimte in lichaam en geest. Je zal de kracht voelen van je eigen energiestroom en daardoor je immuunsysteem versterken. De yoga en medische Qi Gong en andere oefeningen vragen geen ervaring en is voor een iedereen toegankelijk.

Tijdens deze dag is er ook ruimte om in stilte te wandelen in de tuin van deze unieke plek en zal er een biologische lunch worden verzorgd.

Stokershorst ligt in het buitengebied van de gemeente Nederweert en is omgeven door een parkachtige tuin. Landgoed Stokershorst is jarenlang een klooster geweest. In de laatste decennia was het een retraiteplek waar in groepen bezinningsdagen plaatsvonden. Sinds November 2016 is het Klooster overgenomen door Stichting Stokershorst – de Nieuwe Wereld.

Zaterdag 13 januari 2018, van 9.30 uur tot 16.30 uur. Incl. koffie/thee/ biologische lunch en lekkers.  Mail naar info@flowtime.info voor opgave of vragen. Bellen kan ook: 06-53618259 (Marjo van Ginderen) of 06-12315663 (Karin Beerens) www.qigongnederweert.nl