Dompel je een dag onder in stilte in de kapel van dit voormalig klooster, met Qi Gong, meditatie, yoga, mindfulness, heerlijk eten en wandelen in de natuur. Op zaterdag 17 november en op zaterdag 1 december heb je alle tijd om op adem te komen en te genieten van yoga, Qi Gong, meditatie, mindfulness, een heerlijke lunch en wandelen in de natuur. Op deze bijzondere plek in de mooie kapel van het landgoed Stokershorst kun je ontladen en weer kunt opladen. Karin Beerens, is docent medische Qi Gong en Marjo van Ginderen geeft yogalessen en mindfulness cursussen.

Gun jezelf deze dag voor rust, ruimte en stilte en ga weer volledig ontspannen naar huis.

In deze bijzondere workshop die de hele dag verzorgd zal worden door Karin en Marjo ga je ervaren hoe je jouw zelfhelend vermogen kunt aanspreken, door het beoefenen van yoga, meditatie, mindfulness en medische Qi Gong.

Neem de tijd voor jezelf, kom op adem en laad jezelf weer op.

Je leert hoe je je balans kunt hervinden en kunt behouden. Door oefeningen te doen, voel je ook waar blokkades zitten, hoe je ze kunt oplossen en de energie weer kunt laten stromen. Opruimen, schoonmaken in jezelf, oude patronen en mechanismen herkennen, om ze daarna los te kunnen laten. Zo laat je levensenergie stromen en schep je ruimte in lichaam en geest. Je zal de kracht voelen van je eigen energiestroom en daardoor je immuunsysteem versterken. De yoga en medische Qi Gong en andere oefeningen vragen geen ervaring en is voor een iedereen toegankelijk.

Tijdens deze dag is er ook ruimte om in stilte te wandelen in de tuin van deze unieke plek en zal er een biologische lunch worden verzorgd.

Stilte dag in de kapel van Stokershorst Nederweert-eind: ontdek deze bijzondere plek.

Stokershorst ligt in het buitengebied van de gemeente Nederweert en is omgeven door een parkachtige tuin. Landgoed Stokershorst is jarenlang een klooster geweest. In de laatste decennia was het een retraiteplek waar in groepen bezinningsdagen plaatsvonden. Sinds November 2016 is het Klooster overgenomen door Stichting Stokershorst – de Nieuwe Wereld.

De dag begint om 9.30 uur tot en duurt tot ongeveer 16.30 uur. € 75,- incl. koffie/thee/ biologische lunch en lekkers.  Mail naar info@flowtime.info voor opgave of vragen. Bellen kan ook: 06-53618259 (Marjo van Ginderen) of 06-12315663 (Karin Beerens) www.qigongnederweert.nl  

Het is fijn als je voor deze dag pen en papier meeneemt, makkelijke kleding aan trekt en evt. een dik vest / sokken, een dekentje en makkelijke schoenen.