We verwelkomen Anke Jansen met open armen in ons yoga team. Want wat is het fijn als we elkaar een keer kunnen vervangen, helpen en van raad kunnen voorzien. Anke heeft veel ervaring en heeft een gedegen hatha yoga opleiding genoten. Een dankbare aanvulling en zij zal samen met Yvonne en Marjo de hatha lessen gaan geven.

Zij stelt zich zelf graag aan je voor:

“Vanaf de zwangerschap van mijn jongste dochter, ongeveer 25 jaar geleden, kwam ik in aanraking met yoga. In die eerste lessen is bij mij het vuurtje gaan branden voor deze passie die yoga voor me is en dat vuurtje is niet meer gedoofd op mijn yoga pad tot nu toe.Yoga bleef ik beoefenen en onderzoeken en ik voelde hoe goed me dit deed in mijn leven met zijn ups en downs. In 2005 kreeg ik de kans om de yogadocenten opleiding te gaan doen, maar ik kreeg een hernia en ging ervan uit dat de opleiding niet door kon gaan. Echter mijn docente
moedigde me aan om toch te starten en in de 3 jaar die volgde leerde ik “kijken” naar mogelijkheden die yoga kan bieden ook al lijken er beperkingen op je pad te komen en deze te gaan “zien” als kansen. Deze ervaring heb ik mijn hele (yoga)leven met me meegenomen door zowel de houdingen te onderzoeken en verdiepen evenals de prachtige achterliggende
filosofie te leren kennen en ruim 12 jaar les te geven.
Ik ben dan ook dankbaar voor de uitnodiging van Marjo om bij Flowtime deze passie wederom te komen delen en kijk er naar uit om jullie, samen met Yvonne en met Marjo, mee te
nemen in de Hatha yogalessen.”