Huur onze mooie locatie

Wil je een sfeervolle ruimte huren in Nederweert? We beschikken over een grote ruimte voor groepen en twee kleine ruimtes voor één op één sessies en een voor het geven van massages of andere therapie behandelingen. Tevens hebben we een aparte ruimte gecreëerd waar het mogelijk is om tijdens een retraite of een workshop te eten of te drinken / vergaderen.  

Onze studio ligt in een rustige omgeving met een grote tuin eromheen (5000m2) met aan de voorzijde een eigen parkeerplaats. Tevens is er een keukentje aanwezig met vaatwasser, oven en servies waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van stoelen en de yoga matjes met kussens en een geluidsinstallatie. 

De grote zaal

De grote yogazaal heeft een afmeting van 9 x 9 meter en is voorzien van vloerverwarming en een grote schuifpui die opent naar de tuin. De ruimte is geschikt voor 16 matten waarop de deelnemers kunnen liggen; bij zittende activiteiten kunnen er meer personen in.
Deze ruimte is zeer geschikt voor een retraite, workshop, ademsessie, yoga, meditatie, coaching, mindfulness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of aanverwante activiteiten. Informeer voor meer info en tarieven via info@flowtime.info of bel naar 0653618259 Marjo van Ginderen

Praktijkruimtes

In de studio zijn er twee kleinere ruimtes. Één daarvan is geschikt voor massage en allerlei soorten behandeling en 1 op 1 therapie. Een massagetafel, handdoeken, muziekinstallatie en zithoekje bestaande uit een kleine tafel en twee stoelen zijn aanwezig. De tweede ruimte is geschikt voor 1 op 1 gesprekken waar tevens een flipover aanwezig is en twee comfortabele stoelen.

Huurmogelijkheden

De huurprijs is inclusief gebruik van yogamatten, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen, blokken en stoelen. Er is een muziek box (Sonos) beschikbaar welke aan je telefoon te koppelen is.

De ruimtes zijn per dagdeel te huur (4 uur) of meerdere dagdelen. Daarnaast zijn andere mogelijkheden bespreekbaar. Heb je interesse om een van de ruimtes te huren? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en het bespreken van mogelijkheden.

Marjo van Ginderen
06 – 53 61 82 59
info@flowtime.info

Of bekijk eerst het filmpje om een kijkje te nemen in de praktijk.

Interesse gewekt?