Heerlijk een dag onthaasten met yoga, meditatie, mindfulness en wandelen in stilte.

Op zaterdag 21 mei had ik de eer om deze dag te verzorgen op deze unieke locatie: Nationaal Park De Groote Peel. Deelnemers konden heerlijk terugschakelen en hadden een hele dag tijd voor hunzelf. Geen radio/tv, telefoon, lekker eten en niets moet en (bijna) alles mag. Sommigen kwamen met een vriendin of met hun moeder. Maar de meeste mensen hadden toch het meest behoefte aan een dag voor hun alleen.

Het wordt voor veel mensen dan ook steeds belangrijker om regelmatig gas terug te nemen en hun energie pijl weer aan te vullen. Wist je dat 2/3 van de Nederlanders regelmatig terug kerende stress klachten heeft? Uit onderzoek blijkt dat we vergeleken met 10 jaar geleden sneller zijn gaan praten en dat we ook nog eens 3 keer sneller ademhalen dan goed voor ons is. Steeds meer mensen hebben last van een opgejaagd gevoel. Het gevoel dat ze te veel dingen moet doen waardoor ze minder tijd over houden voor hun zelf.

onthaastdag collage 21 mei

Deze Verwen dag werd begeleid worden door Marjo van Ginderen, yoga- en mindfulness docent van Flowtime. In de authentieke boerderij van Buitencentrum De Pelen konden de deelnemers yoga-meditatie lessen volgen. De boerderij staat in het mooie gebied van De Groote Peel, dichter bij de natuur kan bijna niet. Er was ook veel gelegenheid om tijd door te brengen in de natuur. Het was mogelijk om alleen te wandelen of  onder begeleiding een route door dit unieke hoogveengebied te lopen.

Omdat de animo zo groot was voor deze dag zal er in het najaar van 2016 nogmaals een onthaast dag verzorgd worden. Heb je hierin interesse of heb je vragen hierover?

Mail naar info@flowtime.info of  bel naar Marjo van Ginderen 06-53618259.