De onderstaande tekst resoneert voor mij in vele fases en ervaringen in mijn leven. Steeds herinnert dit stuk mij eraan dat ik meer ben dan mijn gedachten,  angsten en emoties.
Misschien kan het jou ook helpen herinneren dat je kunt landen in jezelf en dat je het kunt dragen.

Wat je ook doormaakt in je leven, in welke fase je ook zit en hoe je je daarbij ook voelt: je bent altijd helemaal heel.

Ook als je een ziekteproces doormaakt, gaat scheiden of als er een dierbare van je overleden is. Of wat het dan ook maar is, waardoor je tijdelijk van slag bent.

Zelfs als je denkt dat je ergens kapot van bent, ben je gewoon heel. Die heelheid heeft niets te maken met je lichaam, met je leven ‘op orde hebben’ of met je ‘goed’ voelen. Die heelheid gaat over de kern van jouw wezen, die altijd kan dragen wat je nu meemaakt. Hoe het er nu ook uitziet. Je hoeft nog niet te weten hoe. Sterker nog: dat kun je helemaal niet weten, want nooit eerder was je precies op dit punt in je leven. En toch kun je jezelf vertrouwen in deze periode.

Je hoeft niet vooruit te hollen in de tijd, ook niet in je denken. Je kunt elke stap nemen, precies wanneer hij voor je ligt. Je pad zal zich vanzelf ontvouwen, dat heeft het altijd gedaan in je leven, weet je nog?

Je hoeft het niet leuk te vinden want dat is het gewoon soms niet. Je hoeft jezelf er niet om te veroordelen als je het moeilijk hebt. Sommige processen hebben nu eenmaal alleen maar zacht geduld nodig om zich te ontvouwen.

Een welkome en zachte landing in jezelf gewenst, in welke fase je je ook bevindt.

𝕎𝕖 𝕜𝕦𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕖𝕣 𝕓𝕖𝕨𝕦𝕤𝕥 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕜𝕚𝕖𝕫𝕖𝕟 𝕧𝕣𝕖𝕕𝕚𝕘 𝕥𝕖 𝕫𝕚𝕛𝕟, 𝕨𝕒𝕥 𝕖𝕣 𝕠𝕠𝕜 𝕞𝕒𝕒𝕣 𝕓𝕚𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕠𝕟𝕤 𝕖𝕟 𝕓𝕦𝕚𝕥𝕖𝕟 𝕠𝕟𝕤 𝕘𝕖𝕓𝕖𝕦𝕣𝕥.

Bron Attitudinal healing instagram.