Workshop: EEN HELDER HOOFD EN EEN ENERGIEK LICHAAM IN ‘N VOLLE WERELD. GEEF JE LEVEN VOORTAAN EEN BOOST!We vinden het heel normaal dat we onze auto onderhouden maar wat doen we voor ons lichaam? Best vreemd want we hebben maar één lichaam en daar moeten we ons hele leven mee  doen.
In deze workshop leer ik je hoe je je eigen lichaam dagelijks met eenvoudige technieken kunt onderhouden wat je geen extra tijd kost. Daardoor zul je je fitter voelen en kun je iedere dag meer genieten van het leven in plaats van te zwoegen en te verlangen naar die ene vakantie of het weekend. Wat heb je te verliezen want wat is nu één ochtend investering in jezelf?
Nadat ik 9 jaar geleden een burn-out hebben gekregen heb ik allerlei opleidingen gevolgd en heel veel technieken aangeleerd waardoor ik me nu beter voel en meer energie heb dan ooit. Inmiddels heb ik al deze technieken  samengevoegd in één workshop van 1 ochtend. Ik leer je dat het dagelijks mogelijk is om een helder hoofd te krijgen in een volle wereld.  Met deze koffer aan technieken en naslagwerk kun je direct de volgende dag aan de slag waardoor je ieder dag op een ontspannen manier kunt de dag kunt doorlopen, ongeacht de omstandigheden om je heen. Deze workshop is voor eenieder toegankelijk en je hebt geen ervaring of kennis nodig.
Wanneer:
Zaterdag 4 november 2017 Groote Peel van 9.30 tot 13 uur. ( vol )
Zaterdag 24 februari 2018 Groote Peel van 9.30 tot 13 uur. ( nog diverse plekken vrij)
Kosten: €45,- incl. naslagwerk, koffie/thee en lekkers. Opgave: Mail: info@flowtime.info. Deze workshop zal gegeven worden door Marjo van Ginderen. Zij is een ervaren mindfulness docent en eigenaresse van Flowtime te Nederweert. Heb je vragen of twijfel je nog? Vraag een gratis advies gesprek aan via info@flowtime.info of bel Marjo van Ginderen: 06-53618259.
Ervaringen van mensen die eerder deze workshop volgden:
Wat ben ik blij dat ik deze workshop gevolgd heb. Dit zouden ze op alle scholen moeten geven zodat iedereen dit kan leren en hier profijt van heeft. Als docent wil ik dit zeker door gaan geven aan mijn leerlingen. Maar allereerst ga ik hier zelf van profiteren en voel me energieker door de technieken”.
“Bedankt voor de fijne meditatie workshop, verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zaterdag. Hier kan ik morgen direct mee aan de slag want het is vooral een heel praktisch.” “Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ik kan hier direct mee aan de slag”.
“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel! Ik ben blij dat ik op een laagdrempelige en praktische manier deze technieken heb kunnen leren in een ochtend. Geweldig”.“Ik heb de workshop als heerlijk ervaren! Ik zal deze workshop in deze fijne ruimte zeker aan anderen aanbevelen. Daarnaast vind ik Marjo een zeer prettig persoon die op een rustige en duidelijke manier uitleg geeft”.