Heb je het gevoel dat je het te druk hebt en dat je wilt leren dat je anders wilt leven? Misschien puilt je mailbox uit, staan er teveel afspraken in je agenda. Of leef je van het ene “to do” lijstje naar het andere.  Maar er is ook een andere manier van leven dan alle ballen in de lucht te houden en harder werken.  Je kunt aan de hand van oa mindfulness weer relaxter in het leven te staan. Zonder time management en to do lijstjes… Wat heb je immers te verliezen?

Mindfulness

In deze workshop krijg je handvatten aangeboden uit diverse methode’s die ik me in de loop der jaren eigen heb gemaakt nadat ik 9 jaar geleden vast liep na een burn-out.
Nooit meer te druk

Methode “Nooit meer te druk”.

Tony Crabbe  schreef het boek Nooit meer te druk en tijdens de workshop leer ik je enkele technieken die samen met mindfulness erg effectief zijn voor velen.  

Wim Hof ademhaling The Ice man

Daarnaast leer ik je de ademtechniek van Wim of ofwel The Iceman. Zo start je de dag met een boost van energie die je daarna ook thuis kunt uitvoeren. Kortom, in een ochtend leer ik je 8 onderdelen in het dagelijks leven toe te passen die je niet meer tijd kosten. Zo kun je meer  invloed uitoefenen over je je voelt in het dagelijks leven ongeacht de omstandigheden om je heen.
Aan het einde van de ochtend ga je met alle onderdelen die je geleerd hebt een mindmap maken zodat je met een gericht plan en focus naar huis gaat en direct aan de slag kunt gaan. Met het naslag werk daarnaast gaat dit zeker lukken!

Kom tot rust in de mooie omgeving van de Groote Peel

Kosten €45,- incl. thee/koffie en lekkers.
Waar: Groote Peel Ospel. Opgave: info@flowtime.info.
Wanneer: zaterdag 10 november november 2018
Het is tevens mogelijk om deze workshop op locatie te geven bij een bedrijf of bij iemand thuis. Informeer naar de mogelijkheden.
Een paar reacties van deelnemers die eerder deze workshop volgden:

“Bedankt voor de fijne meditatie workshop, verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zaterdag”

“Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ik kan hier zeker wat mee”.

“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel!”

“Ik heb de workshop als heerlijk ervaren! Voor herhaling vatbaar!”