Een helder hoofd in een volle wereld.

Heb je het gevoel dat je behoefte hebt aan meer rust en balans in je leven? Dan is deze workshop vast wel wat voor jou.We vinden het n.l. heel normaal dat we onze auto regelmatig onderhouden zodat deze blijft functioneren maar wat doen we voor ons lichaam? Best vreemd want we hebben maar één lichaam en daar moeten we ons hele leven mee doen. As je in het verleden een mindfulness cursus hebt gevolgd is deze workshop zeer zinvol om te volgen om de stof weer op te frissen en aan te vullen met de andere technieken.

Neem het heft zelf in handen en breng meer balans in je leven

Maak in een ochtend kennis met de basistechnieken van mindfulness, meditatie, De Wim Hof ademhaling, Ki kracht. Daarnaast leer je ook een ademtechnieken wat je dagelijks meer energie geeft en waardoor je minder stress ervaart en beter kunt slapen. Daarnaast worden de belangrijkste tips en technieken behandeld uit het boek / methode “Nooit meer te druk” van Tonny Crab. Veel mensen geven aan dat ze hierna betere prioriteiten kunnen stellen en meer genieten van het leven in plaats van te zwoegen en te verlangen naar die ene vakantie of het weekend. Wat heb je te verliezen want wat is nu één ochtend investering in jezelf?

Met deze technieken kun je direct de volgende dag thuis aan de slag

Nadat ik 9 jaar geleden een burn-out hebben gekregen heb ik allerlei opleidingen gevolgd en heel veel technieken aangeleerd waardoor ik me nu beter voel en meer energie heb dan ooit. Inmiddels heb ik al deze technieken samengevoegd in één workshop van 1 ochtend. Ik leer je dat het dagelijks mogelijk is om een helder hoofd te krijgen in een volle wereld.  Met deze koffer aan technieken en naslagwerk kun je direct de volgende dag aan de slag waardoor je ieder dag op een ontspannen manier kunt de dag kunt doorlopen, ongeacht de omstandigheden om je heen. Deze workshop is voor eenieder toegankelijk en je hebt geen ervaring of kennis nodig.
Wanneer:
Zaterdag 15 september 2018 Groote Peel van 9.30 tot 13 uur.
Kosten: €45,- incl. naslagwerk, koffie/thee en lekkers. Opgave: Mail: info@flowtime.info. Deze workshop zal gegeven worden door Marjo van Ginderen. Zij is een ervaren mindfulness docent en eigenaresse van Flowtime te Nederweert. Heb je vragen of twijfel je nog? Vraag een gratis advies gesprek aan via info@flowtime.info of bel Marjo van Ginderen: 06-53618259.
Ervaringen van mensen die eerder deze workshop volgden:
Wat ben ik blij dat ik deze workshop gevolgd heb. Dit zouden ze op alle scholen moeten geven zodat iedereen dit kan leren en hier profijt van heeft. Als docent wil ik dit zeker door gaan geven aan mijn leerlingen. Maar allereerst ga ik hier zelf van profiteren en voel me energieker door de technieken”.
“Bedankt voor de fijne meditatie workshop, verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zaterdag. Hier kan ik morgen direct mee aan de slag want het is vooral een heel praktisch.”
“Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ik kan hier direct mee aan de slag”.
“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel! Ik ben blij dat ik op een laagdrempelige en praktische manier deze technieken heb kunnen leren in een ochtend. Geweldig”.
“Ik heb de workshop als heerlijk ervaren! Ik zal deze workshop in deze fijne ruimte zeker aan anderen aanbevelen. Daarnaast vind ik Marjo een zeer prettig persoon die op een rustige en duidelijke manier uitleg geeft”.