De meeste mensen zijn er niet van op de hoogte dat ze maar 3% van de capaciteit van hun lichaam gebruikt. Veel mensen zijn tegenwoordig moe, overprikkelt en hebben eerder het gevoel dat het leven zwaar is in plaats van dat ze echt hun leven “leven”. Ooit bracht ik ook op deze manier mijn dagen en weken door maar heb na vele cursussen , workshops en diverse opleidingen doorlopen geleerd dat je kunt leren om die 97% van de capaciteit van je lichaam te leren gebruiken. En nog iedere dag ben ik blij dat ik dit geleerd hebt en dat ik dit stokje ook aan jou mag doorgeven.

Wil jij ook die 7 technieken leren die ik gebruik om vanuit energie en plezier meer uit het leven te halen?

Wil jij ook die 7 technieken leren die ik gebruik om vanuit energie en plezier meer uit het leven te halen? Sluit je dan aan bij deze workshop zodat je na afloop direct hiermee aan de slag kunt. Want alles wat je die ochtend leert kun je direct in de praktijk brengen en je kunt alles thuis ook nog eens rustig na lezen. Er zijn een aantal wetenschappelijke technieken ben die ervoor zorgen dat je steeds minder afhankelijk raakt van de omstandigheden om je heen. Een aantal technieken komen vanuit het Oosten en zullen je versteld staan wat er mogelijk is zodat je leert je brein en je zenuwstelsel zelf aan te sturen in plaats van dat het jou gebruikt als het je niet uitkomt.

Ik geef deze workshop maar 1x of maximaal 2x per jaar dus dit is een mooie kans om in 1 ochtend boordevol energie hiermee aan de slag te gaan.

Wanneer: Zaterdag 14 maart van 9.30 uur tot 13 uur.
Waar: In de sfeervolle studio van Flowtime te Nederweert. Deze studio ligt in de natuur waar je al heerlijk tot rust komt.
Voor wie: Voor een ieder die ervoor open staat om zich energie voller te voelen en meer uit het leven wilt halen. Je hebt geen ervaring nodig. Deze workshop is ook zeer interessant voor mensen die een mindfulness cursus doorlopen hebben of toe zijn aan meer verdieping. Heb je geen ervaring op dit gebied dan neem ik je mee in deze ochtend en leer ik je hiermee kennis maken.
Kosten: €55,– incl. naslagwerk, thee/koffie, lekkers en fruit.

Opgave: Info@flowtime.info

Enkele reacties na deze workshop van de deelnemers:

  • Dit had ik wel eerder willen weten. Dan had mijn leven er een stuk leuker uitgezien tot nu toe.
  • Ik ben blij dat ik dit ook aan mijn kinderen kan leren.
  • Wat een heerlijke ochtend, ik heb genoten en kan hier direct mee aan de slag.
  • Vol energie ga ik naar huis en wat heb ik zin om dit te gaan oefenen. Ik vond de ochtend heel duidelijk en praktisch uitgelegd door Marjo.