Mindfulness Yoga/ Relax-Easy-Flow Yoga

Mindfulness yoga in groepsverband

Bij Flowtime kun je terecht voor groepslessen yoga in de vorm van Mindfulness Yoga en Relax, Easy & Flow Yoga. In de toekomst zullen deze lessen nog verder uitgebreid worden. Op deze manier is het dus altijd mogelijk om een gemiste les in te halen in een van de andere lessen. Marjo, Yvonne en Dyonne vormen het team van docenten van Flowtime. We hopen dat je in deze yoga studio je thuis voelt, jezelf kunt zijn en mag ontspannen en weer kunt opladen.  (Foto van links naar rechts: Marjo van Ginderen, Yvonne Vanlier en Dyonne Heijnen in het midden / onder)

Mindfulness Yoga

Deze lessen  mindfulness yoga worden door Marjo van Ginderen gegeven. Zij heeft een mindfulness docenten opleiding afgerond en een 3-jarige Hatha yoga opleiding. Zij is tevens werkzaam als mindfulness docent en verteld het volgende over de lessen die ze geeft: ‘In de les die ik geef leg ik een brug tussen mindfulness en yoga. Op een praktische en direct toepasbare manier leer je de combinatie van Mindfulness en Yoga, aan de hand van veel oefeningen die vooral gericht zijn op het mindful met je yogapractice (en jezelf) om te gaan. Ik hoor vaak van mensen dat ze daardoor ook relaxter in het dagelijks leven staan omdat ze deze oefeningen ook thuis kunnen toepassen. ‘

Voor het deelnemen aan deze les is het niet noodzakelijk om enige yoga ervaring te hebben, jong, slank en lenig te zijn of kennis te hebben van mindfulness.

Relax, Easy & Flow Yoga

 

Na deze les ben je heerlijk soepel en heb je rust en ruimte in je hoofd.

Deze les is n.l. een aan- eenschakeling van houdingen die verbinding vinden in de ademhaling. In de Basic Flow komen basistechnieken van diverse vormen van yoga aan bod en volgen de houdingen elkaar in een rustig, ritmisch tempo op. Deze lessen zijn een mix van stijlen, creatief en steeds weer anders.

We werken met verschillende thema’s zodat er steeds weer een mooie opening is van de les waar je energie en inspiratie uit kunt halen tijdens het dagelijks leven. Ideaal voor starters die actief met het lichaam aan de slag willen gaan en de meer ervaren yogi’s om weer even aandacht te besteden aan de basisbeginselen.

Deze actieve yogales zorgt voor:

• Een krachtig en soepel lichaam.
• Rust in je hoofd door bewust te bewegen.
• Een juiste ademhaling die spanning laat verdwijnen.
• Eenheid van lichaam en geest.
• Harmonie met jezelf.

Deze yoga les zal afwisselend gegeven worden door Yvonne Vanlier en Marjo van Ginderen. Je hoeft ook veel deze les geen ervaring te hebben en iedereen kan aan deze les deelnemen. Kom gerust voor een gratis proefles zodat je het zelf kan ervaren. Mail naar info@flowtime.info voor opgave of meer informatie.

yoga group

“Yoga is een manier om beter voor je lichaam te zorgen waardoor je in het dagelijks leven meer rust ervaart en beter voelt”

Op de volgende tijdstippen vinden de Yoga lessen plaats:

 • Maandag   19.15    –  20.15 uur    ( Mindfulness Yoga )
 • Maandag   20.30  –  21.30 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Dinsdag     19.15   –   20.15 uur    ( Mindfulness Yoga )
 • Dinsdag     20.30  –  21.30 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Donderdag 19.15  –  20.15 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Donderdag 20.30 – 21.30 uur     (Relax Easy-Flow & Yoga

Wil je een proefles mee doen dan mail naar info@flowtime.info of bel of stuur een app naar 06-53618259.

De yoga lessen bij Flowtime zijn vooral:

 • Niet prestatiegericht. Veel mensen moeten in het dagelijks leven al genoeg presteren. Dat is het heerlijke van yoga, hier hoeft dat niet;
 • Werken in op het gehele lichaam en kunnen voor meer balans zorgen voor zowel lichaam als geest;
 • Zijn geschikt voor iedereen;
 • Kenmerken zich door een persoonlijke begeleiding;
 • Je betaald geen inschrijfgeld en je kunt gemiste lessen altijd op een ander moment inhalen.

Indien gewenst kan er voor deelname een intakegesprek plaatsvinden. Hierdoor kan de les worden afgestemd op eventuele klachten en beperkingen. De lessen worden gegeven in de speelruimte van de basisschool De Kerneel Speelhuijs 4 Nederweert. Wil je een keer vrijblijvend en gratis een proefles meedoen? Indien er plaats is in een van de lessen dan ben je van harte welkom. Je kunt me een mail sturen (info@flowtime.info) of bellen naar Marjo van Ginderen 06-53618259 als je hierin interesse hebt.