Privé yoga les

[vc_row el_class=”left”][vc_column width=”2/3″][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Individueel yoga”][/fancy_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Privé yogales? Ook dat kan!

Privé Yoga kan een fijne manier zijn om met yoga te beginnen. Want misschien voel je je niet thuis in een groep om wil je een les die persoonlijk op je afgestemd is. Yoga kan ook een mooi middel zijn om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Misschien voel je je in een privé sessie dan minder kwetsbaar en heb je alle ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij de houdingen en hetgeen je voelt.

Een privé yoga les is helemaal afgestemd op jou.

Eline van de Kam verzorgt wekelijks de Yin yogasessies bij Flowtime. Daar ben je van harte welkom. Als je in een intense fase van je leven bent belandt, kan het zeer dienend zijn eens een privé sessie te boeken.
Eline biedt je houvast vanuit haar eigen ervaringen, de westerse wetenschap en oosterse wijsheid. Ze reikt je tools en met behulp van yoga, ademhalingsoefeningen & meditatietechnieken.
De sessies vinden overdag plaats in de Flowtime studio. Uitwisseling; €50 per uur.

Private session Yoga & Meditation

Eline guides the weekly Yin yoga sessions at the Flowtime studio. You are very welcome to join. Our classes are taught in Dutch. At hectic times, a private yoga session can be really helpful. From her own experience, eastern wisdom and western studies, Eline offers guidance and practical tools.
She reaches out to you with meditation techniques,
breathing practices and yoga.
(No experience needed) The daytime sessions take place at the lovely Flowtime studio. Exchange; €50 an hour.

Yogales op locatie

Het is tevens mogelijk om op locatie voor een groep een yogales te verzorgen. Daarnaast is de sfeervolle yoga studio aan Strateris 95 te Nederweert geopend waardoor het ook mogelijk is een mindfulness les of een yoga les te geven aan een groep zoals bv een vriendinnen dag, zussen dag, uitje voor een bedrijf etc. Informeer naar de mogelijkheden. Er kan hier ook een lunch verzorgd worden of een high tea etc.

Heb je vragen? Bel of mail gerust zodat evt. mogelijkheden besproken kunnen worden.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”973″ img_size=”full” css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1508131314573{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text el_class=”slogan” css=”.vc_custom_1520426000398{margin-top: 0px !important;}”]

“Een privé yoga les is een cadeau voor lichaam en geest”

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]