Privé yoga les

Individueel yoga

Privé yogales? Ook dat kan!

Privé Yoga kan een fijne manier zijn om met yoga te beginnen. Want misschien voel je je niet thuis in een groep om wil je een les die persoonlijk op je afgestemd is. Yoga kan ook een mooi middel zijn om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Misschien voel je je in een prive sessie dan minder kwetsbaar en heb je alle ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij de houdingen en hetgeen je voelt.

Een privé yoga les is helemaal afgestemd op jou.

In deze sessies gaan we specifiek aan de slag met jouw lichaam en behoeftes. Je leerproces kan op deze wijze snel gaan en zorgt er tevens voor dat je zelfverzekerd door kunt stromen in de groepslessen, omdat je weet waar je voor jezelf aan wilt werken. Tevens komt het vaker voor dat mensen die veel spanningen ervaren, hoog sensitief zijn of een burn-out hebben het niet prettig vinden om yoga in een groep te volgen. Dan is een privé  les een goede keus zodat deze les aan jouw situatie en behoefte aangepast kan worden. Doordat ik een afzonderlijke yoga opleiding gevolgd heb voor ouderen/blessures en beperking is het voor iedereen altijd mogelijk een yoga te volgen en aan te passen.

Yogales op locatie

Het is tevens mogelijk om op locatie voor een groep een yogales te verzorgen. Daarnaast is de sfeervolle yoga studio aan Strateris 95 te Nederweert per 6 mei 2019 geopend waardoor het ook mogelijk is een mindfulness les of een yoga les te geven aan een groep zoals bv een vriendinnen dag, zussen dag, uitje voor een bedrijf etc. Informeer naar de mogelijkheden. Er kan hier ook een lunch verzorgd worden of een high tea etc.

Heb je vragen? Bel of mail gerust zodat evt. mogelijkheden besproken kunnen worden.

“Een privé yoga les is een cadeau voor lichaam en geest”

//]]>