Groepslessen Yoga

[vc_row el_class=”left”][vc_column][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Yoga in groepsverband”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]We geven met het Flowtime team 13 lessen per week. Eline van de Kam , Yvonne Vanlier en Marjo van Ginderen staan wekelijks voor je klaar om je te begeleiden op je yoga pad. Eline geeft Yin Yoga.  Yvonne geef de Intensive Flow yoga. En eigenaresse Marjo van Ginderen geeft Hatha Yoga en Yoga voor rug, nek en schouders en meditatie lessen. Het lesrooster bestaat op dit moment uit 13 lessen die door de deelnemers van Flowtime ook afgewisseld kan worden. Doordat er nu met een online lesrooster gewerkt wordt kunnen leden op een eenvoudige manier zich afmelden en zich evt. inschrijven voor een andere les. Je mag de les altijd op een ander tijdstip inhalen. Daarnaast kan iedere les online live vanuit thuis bv gevolgd worden met een live verbinding. Op deze manier kunnen mensen die liever thuis willen blijven of elders zijn toch de les volgen. We hopen dat je in deze yoga studio je thuis voelt, jezelf kunt zijn en mag ontspannen en weer kunt opladen.

Abonnement of strippenkaart

Voor het deelnemen aan de lessen bij Flowtime is het niet noodzakelijk om enige yoga ervaring te hebben, jong, slank en lenig te zijn of kennis te hebben van mindfulness. Yoga is nl voor iedereen toegankelijk en niet prestatie gericht. We vinden het belangrijk dat yoga voor een ieder toegankelijk is en passen de lessen aan bij beperkingen en/of blessures. Omdat we het zo belangrijk vinden dat mensen blijven ontspannen en bewegen geven we nu extra lessen in het weekend. Op deze manier kunnen mensen in de avond online live mee doen en overdag en in het weekend de les fysiek bijwonen. Het is nu mogelijk om een abonnement af te sluiten. Op deze manier kun je onbeperkt de online lessen volgen en evt, 1 maal de les fysiek bijwonen. Daarnaast is het ook mogelijk om een strippenkaart van 5 of 10 lessen te kopen. Stuur een mail naar info@flowtime.info voor meer informatie.

Kom gerust een keer mee doen om het zelf te ervaren of deze vorm van yoga iets voor je is. Je bent van harte welkom voor een les om kennis te maken met onze yoga studio en onze vorm van lesgeven.

We werken met verschillende thema’s zodat er steeds weer een mooie opening is van de les waar je energie en inspiratie uit kunt halen tijdens het dagelijks leven. Ideaal voor starters die actief met het lichaam aan de slag willen gaan en de meer ervaren yogi’s om weer even aandacht te besteden aan de basisbeginselen.


Welke les past bij mij?

Om in te schatten welke les het beste bij je past kun je het beste een mail sturen of bellen. Op deze manier kunnen we e.e.a. afstemmen en inschatten. Je kunt daarna vrijblijvend een proefles mee doen. Je bent van harte welkom.

Yin Yoga is voor iedereen

De yin yogales is een les die zeer ontspannend doorwerkt. Alle houdingen worden liggend of zittend uitgevoerd en is de les is zeer geschikt bij blessures of als men herstellende is.

Bij yin yoga stimuleer je het bindweefsel doordat je de houdingen wat langer aan houdt. Als de gewrichten wat soepeler zijn en de energie is gaan stromen dan zal er ook meer doorbloeding ontstaan in delen van het lichaam wat meer ruimte en ontspanning geeft. Deze les vorm is voor een ieder geschikt en je hebt geen ervaring nodig.

Daardoor is deze vorm van yoga voor een ieder mogelijk en kan dit aangepast worden met kussens etc. Ideaal bij blessures, rug- of nekklachten, vermoeidheid of als je meer rust en ontspanning zoekt of bij beperkingen van je lichaam.

Daarnaast is het mogelijk een les mee te doen waar speciale aandacht is voor rug en nek. Wil je wat intensiever bewegen dan ben je welkom voor een Active Intensive Flow les. De hatha lessen van Marjo van Ginderen worden afgewisseld met rustige houdingen en wat intensievere. Iedere houding kan natuurlijk aangepast worden bij beperkingen en of blessures. Want yoga is voor iedereen toegankelijk.

Doe gerust een proefles mee zodat je het zelf kan ervaren. Mail naar info@flo info@flowtime.info voor opgave of meer informatie. Van links naar rechts op de foto: Marjo van Ginderen, Yvonne Vanlier en Eline vd Kam.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2906″ img_size=”full” css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1639720575999{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text el_class=”slogan” css=”.vc_custom_1615748578361{margin-top: 0px !important;}”]

“Yoga is een manier om beter voor je lichaam te zorgen waardoor je in het dagelijks leven meer balans ervaart op het gebied van lichaam en geest”.

[/vc_column_text][vc_column_text]Op de volgende tijdstippen vinden de Yoga lessen plaats:

 • Maandag   19.15 -20.15 uur  Hatha Yoga Marjo
 • Maandag   20.35 -21.35 uur  Hatha Yoga Marjo
 • Dinsdag     19.15 -20.15 uur Hatha Yoga Marjo
 • Dinsdag     20.35  -21.35 uur Hatha Yoga Marjo
 • Woensdag 9.00  – 10.00 uur Hatha Yoga Marjo
 • Woensdag 10.15 – 11.15 uur Hatha Yoga Marjo
 • Woensdag 19.15  – 20.15 uur Yin Yoga Eline
 • Woensdag 20.35 – 21.35 uur Yin Yoga Eline
 • Donderdag 9.00  – 10.00 uur Yoga voor rug en nek Marjo
 • Donderdag 19.15  -20.15 uur  Hatha Yoga Marjo
 • Donderdag 20.35 -21.35 uur *Active Flow Yvonne Vanlier
 • Vrijdag 09.00 – 10.00 uur Yin Yoga Eline vd Kam
 • Vrijdag 10.15 – 11.15 uur Yin Yoga Eline vd Kam

In de zomer zullen de lessen bij mooi weer buiten gehouden worden in de heerlijk ruime tuin.

Een ruime sfeervolle zaal met een grote tuin waar bij mooi weer ook de schuifpui fijn open kan staan of de yogales zal buiten gehouden worden. Tevens kun je het filmpje hieronder bekijken om een indruk te krijgen van de sfeer. Een plek waar we hopen dat veel mensen kunnen ontspannen in een prettige natuurlijke en open sfeer.

De yoga lessen bij Flowtime zijn vooral:

 • Niet prestatiegericht. Veel mensen moeten in het dagelijks leven al genoeg presteren. Dat is het heerlijke van yoga, hier hoeft dat niet;
 • Werken in op het gehele lichaam en kunnen voor meer balans zorgen voor zowel lichaam als geest;
 • Zijn geschikt voor iedereen;
 • Kenmerken zich door een persoonlijke begeleiding;
 • Gemiste lessen mag je ook op een later tijdstip inhalen.
 • De lessen worden ook live online uitgezonden zodat je deze ook vanuit thuis of vanaf je vakantie adres kunt volgen.
 • Tevens nemen we de 3 lesvormen ( Yin, Hatha en Intensive Flow) op en sturen we naar je toe.

Indien gewenst kan er voor deelname een intakegesprek plaatsvinden. Wil je een keer vrijblijvend een proefles meedoen? Indien er plaats is in een van de lessen dan ben je van harte welkom. Je kunt me een mail sturen (info@flowtime.info) of bellen naar Marjo van Ginderen 06-53618259 als je hierin interesse hebt.

Sfeerimpressie praktijk Flowtime Nederweert[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Kbm3wcvmpIo”][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]