Yoga Algemeen

[vc_row el_class=”left”][vc_column][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Yoga”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een droom werd voor mij werkelijkheid. Een yogastudio met zich op een grote tuin en midden in het groen. Al 10 jaar gaf ik yogales op verschillende locaties. Op 1 mei 2019 verhuisde we naar deze praktijk waar we ook naast wonen. En de reacties zijn zo enthousiast omdat velen merken dat een plek heel bepalend is in de mate waar je je thuis voelt.

Ik nodig je dan ook van harte uit om hier een yogales, een workshop of een stilte dag te volgen. Voel je welkom en kom tot jezelf.

Is yoga voor mij wel geschikt?

Misschien heb je wel een gerichte klacht of blessure of heb je het idee dat je niet lenig genoeg bent voor yoga. Soms kan de stap naar een yoga les groot zijn en dat is jammer en een gemiste kans. Want bij Flowtime kan iedereen terecht voor yoga les. Doordat ik een speciale opleiding gevolgd heb is het volgen van yogalessen bij Flowtime voor alle leeftijden en voor iedereen mogelijk. Iedere houding kan n.l. met aanwijzingen en of aanpassingen afgestemd worden op iemand zijn conditie.

Yoga leert je naar je lichaam te luisteren wat ook zeer waardevol is tijdens het dagelijks leven.

· Verlang je naar een stil hoofd en een ontspannen lichaam?
· Ben je op zoek naar tools om relaxed in je drukke leven te staan?
· Heb je last van spanning, stress of ben je herstellend van een burnout?
· Zoek je naar een moment in de week van rust en aandacht voor jezelf?
· Heb je bv een 8-weekse mindfulnesstraining gedaan en zoek je een plek om mindfulness te blijven beoefenen en te blijven verfrissen in het dagelijks leven?

Kom dan een keer vrijblijvend meedoen en volg een proefles. Op de pagina’s onder yoga kun je de lestijden vinden. We geven nl 11 lessen per week lessen. Daarnaast worden er regelmatig workshops gegeven, individuele mindfulness lessen, stilte dagen of meditatie lessen. Laat je inspireren en inspireer jezelf.

Wat doet yoga voor je?

De lessen zijn gericht op ontspanning, werkt stress verlagend en geeft je tools om met aandacht te leven. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor een betere houding en dit samen met meer ontspanning zorgt ervoor dat je in het dagelijks leven hier profijt van hebt.

Enkele reacties van mensen die de yogalessen volgen:

“De meerwaarde zit in de combinatie van ontspanning, inspanning en bewustwording en gezelligheid. Er is altijd zo’n ontspanning en prettig sfeer zodat ik altijd uit kijk naar deze les. Heerlijk.”
“Marjo geeft op een hele prettige manier les waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Je leert op een andere manier naar je lichaam en emoties te luisteren.”
“Het is heerlijk om tijdens de les rust en stilte te ervaren.”
“Als ik begeleid wordt in ontspanning lijkt het vanzelf te gaan.”
“Mindfulness en oefeningen kan ik toepassen in mijn dagelijks leven.”
“De ontspanning werkt nog door, zo ga ik altijd heerlijk ontspannen het weekend in.”
“Een cadeautje voor mijzelf.”
“Door de lessen sta ik dichter bij mijzelf.”
“Mijn geest, gevoel en lichaam worden tijdens deze 1,5 uur weer samengebracht.”
“Meer balans in mijn leven.”[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2814″ img_size=”full” css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1633808061090{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text el_class=”slogan” css=”.vc_custom_1508131061117{margin-top: 0px !important;}”]

“Een uur yoga les volgen is steeds weer een cadeau voor mezelf waar ik ook in het dagelijks leven weer profijt van heb.”

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]