Groepslessen Mindfulness Yoga/ Relax-Easy-Flow Yoga

Mindfulness yoga in groepsverband

Bij Flowtime kun je terecht voor groepslessen yoga in de vorm van Mindfulness Yoga in combinatie met Relax, Easy Flow Yoga. Voorheen waren dit afzonderlijke lessen en vanaf 1-9-2019 worden alle lessen op deze manier gecombineerd. Veel mensen ervaren dit als een zeer prettige combinatie wat heel goed bij elkaar past.  Op deze manier is het dus altijd mogelijk om een gemiste les in te halen in een van de andere lessen. Marjo en Yvonne  vormen het team van yoga docenten van Flowtime. We hopen dat je in deze yoga studio je thuis voelt, jezelf kunt zijn en mag ontspannen en weer kunt opladen.

Mindfulness Yoga

Deze lessen  mindfulness yoga worden door Marjo van Ginderen gegeven. Zij heeft een mindfulness docenten opleiding afgerond en een 3-jarige Hatha yoga opleiding. Zij is tevens werkzaam als mindfulness docent, massage- en voetreflex therapeut en beschrijft haar lessen als volgt: ‘In de les die ik geef leg ik een brug tussen mindfulness en yoga. Op een praktische en direct toepasbare manier leer je de combinatie van mindfulness en yoga, aan de hand van veel oefeningen die vooral gericht zijn op het mindful met je yogapractice (en jezelf) om te gaan. Ik hoor vaak van mensen dat ze daardoor ook relaxter in het dagelijks leven staan omdat ze deze oefeningen ook thuis kunnen toepassen. ‘

Voor het deelnemen aan deze les is het niet noodzakelijk om enige yoga ervaring te hebben, jong, slank en lenig te zijn of kennis te hebben van mindfulness.

 

Kom gerust een keer mee doen om het zelf te ervaren of deze vorm van yoga iets voor je is. Je bent van harte welkom voor een proefles. En je hoeft helemaal niet fit, lenig en slank te zijn. We vinden het belangrijk dat yoga voor een ieder toegankelijk is en passen de lessen aan bij beperkingen en/of blessures.

Relax, Easy & Flow Yoga

 

Na deze les ben je heerlijk soepel en heb je rust en ruimte in je hoofd.

Deze les is n.l. een aan- eenschakeling van houdingen die verbinding vinden in de ademhaling. In de Basic Flow komen basistechnieken van diverse vormen van yoga aan bod en volgen de houdingen elkaar in een rustig, ritmisch tempo op. Deze lessen zijn een mix van stijlen, creatief en steeds weer anders.

Na deze les ben je heerlijk soepel en heb je rust en ruimte in je hoofd.

We werken met verschillende thema’s zodat er steeds weer een mooie opening is van de les waar je energie en inspiratie uit kunt halen tijdens het dagelijks leven. Ideaal voor starters die actief met het lichaam aan de slag willen gaan en de meer ervaren yogi’s om weer even aandacht te besteden aan de basisbeginselen.

Deze actieve yogales zorgt voor:

• Een krachtig en soepel lichaam.
• Rust in je hoofd door bewust te bewegen.
• Een juiste ademhaling die spanning laat verdwijnen.
• Eenheid van lichaam en geest.
• Harmonie met jezelf.

Deze yoga les zal afwisselend gegeven worden door Yvonne Vanlier en Marjo van Ginderen. Je hoeft geen ervaring te hebben op het gebied van yoga en iedereen kan aan deze les deelnemen. Doe gerust een proefles mee zodat je het zelf kan ervaren. Mail naar info@flowtime.info voor opgave of meer informatie. (Foto links:  Yvonne Vanlier  foto rechts Marjo van Ginderen)

yoga group

“Yoga is een manier om beter voor je lichaam te zorgen waardoor je in het dagelijks leven meer rust ervaart en beter voelt”

Op de volgende tijdstippen vinden de Yoga lessen plaats:

 • Maandag   19.15    –  20.15 uur    ( Mindfulness Yoga )
 • Maandag   20.30  –  21.30 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Dinsdag     19.15   –   20.15 uur    ( Mindfulness Yoga )
 • Dinsdag     20.30  –  21.30 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Woensdag 9.00    –  10.00 uur     ( Mindfulness Yoga)
 • Donderdag 19.15  –  20.15 uur     ( Mindfulness Yoga )
 • Donderdag 20.30 – 21.30 uur     (Relax Easy-Flow Yoga)

Vanaf 6 mei is de nieuwe yogastudio geopend op de locatie Strateris 95 te Nederweert ( zie foto).

Een ruime sfeervolle zaal met een grote tuin waar bij mooi weer ook de schuifpui fijn open kan staan of de yogales zal buiten gehouden worden. Tevens kun je het filmpje hieronder bekijken om een indruk te krijgen van de sfeer. Een plek waar we hopen dat veel mensen kunnen ontspannen in een prettige natuurlijke en open sfeer.

Heb je interesse om een proefles te volgen? Laat het me weten via de mail: info@flowtime.info of via de app 06-53618259.

 

De yoga lessen bij Flowtime zijn vooral:

 • Niet prestatiegericht. Veel mensen moeten in het dagelijks leven al genoeg presteren. Dat is het heerlijke van yoga, hier hoeft dat niet;
 • Werken in op het gehele lichaam en kunnen voor meer balans zorgen voor zowel lichaam als geest;
 • Zijn geschikt voor iedereen;
 • Kenmerken zich door een persoonlijke begeleiding;
 • Geen inschrijfgeld en je kunt gemiste lessen altijd op een ander moment inhalen.

Indien gewenst kan er voor deelname een intakegesprek plaatsvinden. Wil je een keer vrijblijvend een proefles meedoen? Indien er plaats is in een van de lessen dan ben je van harte welkom. Je kunt me een mail sturen (info@flowtime.info) of bellen naar Marjo van Ginderen 06-53618259 als je hierin interesse hebt.

Sfeerimpressie praktijk Flowtime Nederweert