Wij, als yoga team, heten je van harte welkom bij Flowtime en hopen dat je je hier thuis voelt. We geven iedere week met veel plezier en passie 15  yoga lessen. Daarbij staan diverse vormen op het rooster variërend van een hele rustige yoga les ( Restorative en Yin yoga)  tot een wat actievere vorm zoals Hatha en Flow with body & mind. We vinden het belangrijk dat de lessen die we geven voor een ieder toegankelijk is. Of je nu jong of wat ouder bent. Lenig of juist wat minder flexibel. En ook is het geen probleem als je een maatje meer hebt. Yoga gaat over de weg ergens naartoe en niet om iets te bereiken of een doelstelling te behalen. Mocht je dus overwegen om yoga te gaan ervaren dan ben je van harte welkom voor een proefles. Tevens geven we alle lessen ook hybride waardoor het mogelijk is om de lessen ook live online mee te doen. Of je nu op vakantie bent of vanuit thuis, je kunt de les overal volgen . Tevens nemen we ook alle lessen op die je later ook kunt doen op het tijdstip dat voor jou uitkomt. Zo kan je yoga inpassen in je dagelijks leven als het voor jou uitkomt. Mail naar info@flowtime.info om je aan te melden voor een proefles.

Zomer rooster

We geven 40 weken les per jaar Van maandag 8 juli tot en met 16 augustus is de yoga studio gesloten vanwege de zomervakantie. Mocht je buiten deze periode op vakantie gaan mag je uiteraard deze lessen inhalen. Omdat de maandag en de donderdag groep lessen heeft gemist vanwege enkele feestdagen ( Pasen, Hemelvaart en Pinksteren) zijn er extra lesmomenten ingepland. Deze extra lessen worden op maandag 5 augustus , donderdag 8 augustus en en maandag 12 augustus gegeven . Alle yogi’s van deze groepen hebben hierover een bericht ontvangen en zijn in het lesrooster al ingeschreven. Zij mogen uiteraard deze les ook inhalen op andere momenten in het jaar.
Mocht er plaats zijn in deze groepen dan kunnen uiteraard ook yogi’s uit andere groepen gebruikmaken van deze les als bv in inhaal moment. Mocht je ingedeeld zijn en niet kunnen dan is het fijn als je je op tijd uitschrijft. Dan kunnen evt. andere yogi’s de les inhalen. We maken uiteraard ook opnames van deze les en je kan ook live online mee doen.

Massages, voetreflex en mindfulness / hartcoherentie.

Tijdens bovenstaande periode worden door Yvonne en Isa wel massages gegeven op enkele momenten. Via de agenda https://www.flowtime.info/afspraak-boeken/  kan je kijken naar de mogelijkheden en een afspraak inplannen. Bij Marjo is het alleen via de mail mogelijk om een afspraak te maken voor een massage, een voetreflex behandeling of een mindfulness – hartcoherentie sessie of voor een familie opstelling.